G Travel Vesterålen er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt  innen reiser over hele verden!

Vi er 2 ansatte, Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen, og vi er også er eiere av byrået.

Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. En liten smakebit på noen av stedene vi har besøkt den siste tiden:  Australia, Baku, Cape Town, California, Dublin, Edinburgh, Florida, India, Japan, Kuala Lumpur,  London, Mallorca, Napoli, Portugal, Qatar, Roma, Shanghai, Thailand, Vilnius og Warzawa.

Vi starter 2017 med å invitere til REISELØST, vår egen store reiselivsmesse hvor du møter mange av våre samarbeidspartnere:

  • Emirates – SAS – RCCL – NCL – MSC – Hurtigruten – Vista Travel – Tui – Apollo – Sea Dream Yacht Club – Avinor
  • På Reiseløst byr vi også på spennende foredrag med ulike tema, det blir gode messetilbud så her kan du gjøre flere reisekupp og kanskje bestille neste års ferie?

Lyst til å besøke messen?

Meld deg på her via Facebook

___________________________________________________________________________________________

I tillegg har vi svært god erfaring med Cruise, og ikke minst det å skreddersy våre egne direktecharters fra Evenes til attraktive reisemål i Europa!

Direktefly fra Evenes gir mer tid til opplevelser, og aldri før har utvalget vært bedre!

Du kan velge mellom følgende reisemål, om du foretrekker direktefly:

  • Kroatia
  • Kypros
  • Mallorca
  • Kreta
  • Bulgaria
  • Alicante

I tillegg har vi gleden av å tilby egne direktefly om du ønsker en lang-weekend direkte fra Evenes, kontakt oss for program og mer info!

Vi har ofte egne fellesturer for de som ønsker å reise sammen med andre reiseglade, kanskje har vi en tur som også passer for deg?

Planlegger din bedrift eller forening en gruppetur, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr spenstig program, og har som målsetning å tilby attraktive reisemål med våre direktefly.

Vi har oversikten i jungelen av tilbud, og har alle de store turoperatørene ( Ving, Star Tour, Apollo) i tillegg til mange nisjeleverandører. Vi tilbyr alt innen cruise, storby, hotell, safari, flybilletter over hele verden, sol og bad, fotballturer, og mye mye mer!

Prøv oss neste gang!

Kontakt oss gjerne på telefon, e-post, eller stikk innom oss for en hyggelig ferieprat.