G Travel Vesterålen er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt innen reiser over hele verden!

Vi er 3 ansatte, Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen, som også eier byrået. I tillegg har vi Leni Bergfald på vårt team. Alle har vi lang fartstid fra bransjen, og er opptatt av å gi deg som kunde en god opplevelse!

Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. En liten smakebit på noen av stedene vi har besøkt den siste tiden:  Australia, Baku, Barcelona, Cape Town, California, Dublin, Edinburgh, Florida, India, Japan, Kuala Lumpur, Kroatia, London, Mallorca, Napoli, Portugal, Qatar, Roma, Shanghai, Thailand, Vilnius og Warzawa.

Reiseløst 2018

Reiseløst 2018


Vi starter 2018 med å invitere til REISELØST, vår egen store reiselivsmesse hvor du møter mange av våre samarbeidspartnere. Vi hadde stor suksess med REISELØST 2017, og satser på å se riktig mange også neste år!

  • På Reiseløst byr vi også på spennende foredrag med ulike tema, det blir gode messetilbud så her kan du gjøre flere reisekupp og kanskje bestille neste års ferie?

Lyst til å besøke messen?

Meld deg på via Facebook >>>

___________________________________________________________________________________________

 

Vi satser stort på egne charterfly fra Evenes, og vi har følgende program klart for høst 2017 og vår 2018:


TALLINN direktefly fra Evenes 23. – 26. November 2017

- pakkepris fra kun kr 5490 inkl direktefly og 3 netter i db.rom inkl. frokost

BILBAO / SAN SEBASTIAN (Spania) direktefly fra Evenes 18. – 21.Mai 2018
- kontakt oss for mer informasjon

Planlegger din bedrift eller forening en gruppetur, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr spenstig program, og har som målsetning å tilby attraktive reisemål med våre direktefly.

For høst og vinter 2017, og sommer 2018 har vi følgende direktefly fra Evenes

  • Kroatia
  • Kreta
  • Bulgaria
  • Alicante
  • Gran Canaria

Vi har ofte egne fellesturer for de som ønsker å reise sammen med andre reiseglade, kanskje har vi en tur som passer for deg?

Vi har oversikten i jungelen av tilbud, og har alle de store turoperatørene ( Ving, Star Tour, Apollo) i tillegg til mange nisjeleverandører. Vi tilbyr alt innen cruise, storby, hotell, safari, flybilletter over hele verden, sol og bad, fotballturer, og mye mer!

Vi gleder oss til å skreddersy din drømmeferie, prøv oss gjerne!

Kontakt oss gjerne på telefon, e-post, eller stikk innom oss for en hyggelig ferieprat.