Vinterens drømmecruise i Karibien - med verdens største cruiseskip
Velkommen ombord på Harmony, Oasis og Allure of the Seas® - verdens største cruiseskip! Disse imponerende cruiseskipene seiler fra Fort Lauderdale og Orlando i Florida i vinter.

Ombord på disse imponerende skipene står opplevelsene i kø med attraksjoner du ikke finner noen andre steder til sjøs. Du bor på et flytende hotell med et hav av fasiliteter, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie og opplevelsesferie. Kofferten pakker du kun en gang! Skipene med sitt banebrytende design og innovative løsninger er fullpakket med opplevelser for alle aldersgrupper. Skipene har revolusjonerende opplevelser og syv «kvartaler» som løfter ferieopplevelsen til et helt nytt nivå – og gir minner for livet. Gå en rolig spasertur i Boardwalk®  eller oasen Central park®, en egen park med over 10 000 planter og trær, gallerier, butikker og flotte restauranter, eller skjem deg bort på VitalitySM Spa. Gå en tur på Royal Promenade og få minnerike opplevelser med karakterene fra DreamWorks® Experience.

La fantasien løpe på Youth Zone, verdens største barneområde til sjøs, eller på Pool & Sports Zone, surfesimulatoren FlowRider® og Zip Line.
Royal Caribbean International® tilbyr det mest varierte utvalget av underholdning til sjø. Få med deg Broadwaymusicalene som Grease, Mamma Mia! eller Cats – alle inkludert i prisen. 
Når kvelden kommer står valget mellom mer enn 20 ulike og imponerende restaurantkonsepter, hvor nye smaker kan testes ut hver kveld. Ombord finner du et stort utvalg av formelle og uformelle restauranter og kafeer. Du kan velge fra enkel snacks gjennom hele dagen til gourmet-middager i en av våre restauranter. De fleste spisestedene er inkludert i cruiseprisen. På skipenes spesialrestauranter får du det lille ekstra mot et tillegg i prisen. 

Skipene har blandt annet egen Johnny Rockets-restaurant, Tex-Mex-restauranter, italienske Giovanni`s Table – i tillegg til egen Starbucks café.  På Harmony of the Seas kan du spise på Jamie Olivers verdenskjente restaurantkonsept, Jamie`s Italian, med spennende italienske retter og autentiske oppskrifter.

RCI_BRANDWOW_ROCKWALL.jpg
1424881320_Waterslide-overlooking-Central-Park-StudioVald.jpg
DSC_3006.jpg

Noen av høydepunktgene på Harmony, Oasis og Allure of the Seas

• Fantastiske karibiske øyer med kritthvite strender og tropisk vær - hele året
• Verdens høyeste rutsjebane til havs
• VOOM – verdens raskeste internett til havs
• Spennende restauranter
• Broadwaymusicaler som Grease og Mamma Mia! og Cats – inkludert i prisen
• Zip Line, 2 store klatrevegger og 2 surfsimulatorer Flowrider, skøytebane, stor basketballbane og minigolfbane
• Egen suiteklasse – store deilige suiter med eksklusive suitefordeler
• Egen Starbucks kafe og Ben & Jerry`s® Ice Creem
• 7 netters cruise fra Fort Lauderdale
• Mange fantastiske restauranter
• Perfekt å kombinere med en USA-ferie

 

Priseksempel inkludert 30% rabatt:

Allure of the Seas

Avreise 1. oktober 2017 - fra Fort Lauderdale 
7 netters cruise i vestlige Karibien
Pris fra kr 8.124,- per person i innvendig lugar