Velkommen til G Travel Getaway Amanda - ditt lokale Reisebyrå.

Vi er ett av Norges største reisebyrå som selger ferie og fritidsreiser. Vi er lokalisert i Amanda Storsenter i Haugesund og er syv ansatte som alle har lang erfaring innen alle type ferie og fritidsreiser. Som du vil lese nedenfor er vi en samlet gjeng som har jobbet lenge sammen og stortrives i jobben og med våre kunder. Helt naturlig er vi alle glade i å oppleve verden, og har tilsammen vært i mange av verdens spennende destinasjoner.

Vi tilbyr alle typer ferie og fritidsreiser;

  • Cruisereiser med ulike cruiserederier som RCCL, Celebrity Cruises, Azamara, MSC Cruises, Norwegian Cruiseline, Sea Dream og mer...
  • Pakkereiser med fly, hotell og landarrangement til alle verdens destinasjoner.
  • Storbyweekends
  • Charterferie med Apollo, TUI, Ving, Vitalreiser med mer...
  • Hurtigruten
  • TEMA reiser med og uten reiseleder
  • Bryllupsreiser
  • Grupper, storfamilie o.l
  • Firmareiser

Vi lager også noen egne gruppereiser med reiseleder - spør oss for mer informasjon.

Mer informasjon om oss ansatte:

Ellen Austevik startet hos oss for 13 år siden etter å ha avsluttet sin reiselivsutdannelse. I 2017 tok hun over som teamleder hos oss etter Anne Karin Solbakken. Hun elsker å reise, og har vært på mange ulike destinasjoner både i Europa, men også mer eksotiske reisemål som Thailand, safari i Sør Afrika og cruise i Middelhavet/Karibien. Hun har vært reiseleder på flere ulike gruppeturer på cruise og andre gruppeturer. Hun har bred erfaring innen de fleste typer ferie/fritidsreiser og kan hjelpe med alle type reiser. Hun har også reist mye med familien de siste årene og har av den grunn god erfaring med å reise med barn. Ellen har også vært på en del reiser med Hurtigruten, og kan komme med gode tips og løsninger her både når det gjelder pakkereise og skipene generelt.

Kjersti Hauge har solid erfaring på salg av feriereiser. Hun begynte i reiselivet hos VING i 1986, og hos oss våren 1997. Hun har spesialisert seg på cruise, hvor hun har en unik og solid kompetanse. Kjersti har også vært reiseleder på flere cruise. I tillegg har hun også vært på de fleste charterreisemål i Europa og kan her gi de beste råd. I tillegg har hun også god kjennskap til flere storbyer i Europa. Hun har også vært veldig mange ganger på Gran Canaria som vi har direkte fra Haugesund - så her kan du få gode tips!

Jostein Skjold har lang fartstid både fra forretning og feriereiser, han har vært ansatt hos oss i over 20 år - og kom først til oss på Amanda Senteret for 14 år siden. Jostein er den konsulenten hos oss som har lengst erfaring med flyreiser til hele verden, og er også veldig god på å finne gode løsninger/priser om du vil på en mer avansert flyreise. Han har vært i Thailand flere ganger, og er også den personen hos oss som har mest i USA. I tillegg har han også kjennskap til og vært i flere destinasjoner i Europa/Emiratene, i tillegg til bred erfaring innen cruise verden over! Her får du god hjelp, og gode råd!

Silje Brekke har reiselivsutdannelse fra Norges Merkantile Fagskole i Stavanger og startet sin reiselivskarriere hos TUI. Hun startet like etter endt utdanning hos oss og har nå vært her i 12 år. Hun er en dyktig konsulent som også elske å reise! Hun har de siste årene spesialisert seg på cruisereiser verden over, og har vært på flere ulike cruise både i Karibien og Middelhavet. I tillegg har hun en kjærlighet til Italia, og er den rette å spørre om du ønsker en reise hit. I tillegg har hun vært på de flere charterdestinasjoner og storbyer i Europa og USA. Silje svarer deg alltid med ett smil!

Vibecke Pedersen har nå vært hos oss i to år (fra 2017), men har tidligere erfaring fra forretningsreiser hos oss. Hun er god på flyreiser og finner gode løsninger/priser på de mest avanserte reisene verden over. Som alle oss elsker hun også å reise, og har vært på flere destinasjoner verden over deriblant Singapore, Bali og USA. Hun har også mange gode tips på den Franske Rivieraen og hjelper også gjerne med charterferier/storbyweekend hvor hun har vært på flere av de kjente destinasjonene. Hun har også reist mye med familien, og kommer gjerne med tips her!

Tanja Persson er vårt nyeste tilskudd i G Travel Getaway familien og begynte hos oss januar 2019 etter endt reiselivsutdanning. Hun har reist mye verden rundt tross sin unge alder, og hun har også studert i Sør Afrika. Hun har reist mye rundt i Asia, og kommer gjerne med gode tips til kombinasjoner og reiser hit. Hun er også den hos oss som har vært på Maldivene. I tillegg har hun vært flere steder i USA - hvor sist reise gikk til Boston. Hun hjelper også deg meg storby og charterreiser.

May Britt Wegge har vært hos oss i 12 år, og har solid erfaring innen salg av ferie og fritid. Hun har vært på flere ulike charterreisemål, og har også vært på cruise i Karibien både med Celebrity Cruises og MSC Cruises. Hun har også vært flere ganger på Filipinene, så her får du gode tips om det er en destinasjon du ønsker å besøke. May Britt hjelpe deg med både flyreiser og pakkereiser til ulike reisemål. Hun har også vært i flere ganger i Florida, både på Østsiden, Vestsiden og Orlando/Disney World. May Britt gikk ut i barselpermisjon august 2019, men er tilbake hos oss våren 2020 etter planen.