G Travel Vesterålen er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt innen reiser over hele verden!

Vi er 2 ansatte, Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen, som også eier byrået. Vi har lang fartstid fra bransjen, og er opptatt av å gi deg som kunde en god opplevelse!

Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. En liten smakebit på noen av stedene vi har besøkt den siste tiden: Australia, Baku, Barcelona, Cape Town, California, Dublin, Edinburgh, Florida, India, Japan, Kuala Lumpur, Kroatia, London, Mallorca, Napoli, Portugal, Qatar, Roma, Shanghai, Thailand, Vilnius og Warzawa.

Bli med oss direkte til livlige Dublin!
Direktefly fra Evenes 22. - 25. oktober, kontakt oss for program!

Se vår facebook-side for egne arrangement for hvert direktefly; www.facebook.no/gtravelvesteralen


Planlegger din bedrift eller forening en gruppetur, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr spenstig program, og har som målsetning å tilby attraktive reisemål med våre direktefly. Vi kommer gjerne i møte på din bedrift/forening for å presentere vårt tilbud, bare å ta kontakt.

Vi har oversikten i jungelen av tilbud, og har alle de store turoperatørene ( Ving, Star Tour, Apollo) i tillegg til mange nisjeleverandører. Vi tilbyr alt innen cruise, storby, hotell, safari, flybilletter over hele verden, sol og bad, fotballturer, og mye mer!

Vi gleder oss til å skreddersy din drømmeferie, prøv oss gjerne!

Kontakt oss gjerne på telefon, e-post, eller stikk innom oss for en hyggelig ferieprat.