G Travel Vesterålen er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt innen reiser over hele verden!

Vi er 3 ansatte, Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen, som også eier byrået. I tillegg har vi Leni Bergfald på vårt team. Alle har vi lang fartstid fra bransjen, og er opptatt av å gi deg som kunde en god opplevelse!

Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. En liten smakebit på noen av stedene vi har besøkt den siste tiden:  Australia, Baku, Barcelona, Cape Town, California, Dublin, Edinburgh, Florida, India, Japan, Kuala Lumpur, Kroatia, London, Mallorca, Napoli, Portugal, Qatar, Roma, Shanghai, Thailand, Vilnius og Warzawa.

Satser stort på egne charterfly fra Evenes, og vi har følgende program for vår 2018:

PRAHA  direktefly fra Evenes 10. – 13. Mai ( tors-søn)

BILBAO / SAN SEBASTIAN (Spania) – direktefly fra Evenes 18. – 21.Mai (fre-man)

TALLINN – direktefly fra Evenes 4. -7. oktober (tors-søn).

På alle våre direktefly tilbyr vi hoteller i alle prisklasser, alle med flott plassering i byen. Du kan velge å kjøpe kun fly/hotell/transfer, eller bestille en eller flere av våre skreddersydde utflukter under oppholdet.

Se vår facebook-side for egne arrangement for hvert direktefly; www.facebook.no/gtravelvesteralen

Kontakt oss gjerne for program og mer info, våre direktefly er svært populære og setene går raskt unna.

 

Planlegger din bedrift eller forening en gruppetur, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr spenstig program, og har som målsetning å tilby attraktive reisemål med våre direktefly. Vi kommer gjerne i møte på din bedrift/forening for å presentere vårt tilbud, bare å ta kontakt.

Direktefly fra Evenes vår/sommer/høst, vi kjenner reisemålene og hotellene, husk det koster ikke noe ekstra å bestille charter hos oss. Få alt på et sted; Apollo, Tui, Ving og Kroatiaspesialisten. Enkelt og greit:

  • Kroatia – søndag og onsdag – i perioden 24/6 – 8/8
  • Kreta – lørdager – i perioden 28/4 -24/9
  • Bulgaria – mandag og tirsdager – i perioden 29/5 – 3/9
  • Alicante – onsdager – i perioden 20/6 – 8/8
  • Gran Canaria – torsdager - siste avgang vinter 18 er 29/3, men vintersesongen 2018/19 er allerede åpnet opp for salg og vil ha 2 fly ukentlig på torsdager

 

GRUPPETURER MED REISELEDER FRA G TRAVEL VESTERÅLEN :

Vi har ofte egne fellesturer for de som ønsker å reise sammen med andre reiseglade, skreddersydde opplevelser direkte fra Evenes, kanskje har vi en tur som passer for deg?

  • Sensommer-cruise i Middelhavet, 21/9 -1/10 10 – 10 dagers opplevelsestur fra kr 20.350
  • Trening-og Velværetur til Puerto Mogan, 15/11 – 1 ukes opphold på 5 stjernes Radisson Spa Hotel & Resort i Mogan inkl. egen treningsinstruktør. Pris fra kun kr 13.995

Vi har oversikten i jungelen av tilbud, og har alle de store turoperatørene ( Ving, Star Tour, Apollo) i tillegg til mange nisjeleverandører. Vi tilbyr alt innen cruise, storby, hotell, safari, flybilletter over hele verden, sol og bad, fotballturer, og mye mer!

Vi gleder oss til å skreddersy din drømmeferie, prøv oss gjerne!

Kontakt oss gjerne på telefon, e-post, eller stikk innom oss for en hyggelig ferieprat.