G Travel Vesterålen er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt innen reiser over hele verden!

Vi er 3 ansatte, Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen, som også eier byrået. I tillegg har vi Leni Bergfald på vårt team. Alle har vi lang fartstid fra bransjen, og er opptatt av å gi deg som kunde en god opplevelse!

Tilsammen har vi reist rundt i hele verden og har mange års erfaring fra reiselivet. En liten smakebit på noen av stedene vi har besøkt den siste tiden:  Australia, Baku, Barcelona, Cape Town, California, Dublin, Edinburgh, Florida, India, Japan, Kuala Lumpur, Kroatia, London, Mallorca, Napoli, Portugal, Qatar, Roma, Shanghai, Thailand, Vilnius og Warzawa.

Satser stort på egne charterfly fra Evenes, og vi har følgende program for vår 2018:

BILBAO / SAN SEBASTIAN (Spania) direktefly fra Evenes 18. – 21.Mai 2018
- kontakt oss for mer informasjon

Planlegger din bedrift eller forening en gruppetur, så lønner det seg å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr spenstig program, og har som målsetning å tilby attraktive reisemål med våre direktefly.

For høst og vinter 2017, og sommer 2018 har vi følgende direktefly fra Evenes

  • Kroatia
  • Kreta
  • Bulgaria
  • Alicante
  • Gran Canaria

Vi har ofte egne fellesturer for de som ønsker å reise sammen med andre reiseglade, kanskje har vi en tur som passer for deg?

Vi har oversikten i jungelen av tilbud, og har alle de store turoperatørene ( Ving, Star Tour, Apollo) i tillegg til mange nisjeleverandører. Vi tilbyr alt innen cruise, storby, hotell, safari, flybilletter over hele verden, sol og bad, fotballturer, og mye mer!

Vi gleder oss til å skreddersy din drømmeferie, prøv oss gjerne!

Kontakt oss gjerne på telefon, e-post, eller stikk innom oss for en hyggelig ferieprat.