Vi har hatt "ny drakt" i en periode nå, og mange av dere har fulgt oss i prosessen fra da vi var VIA Tours og du meldte deg på denne mailing listen til nå i G Travel Getaway.

Alle tidligere reisebyråer av VIA Tours gikk inn en ny franchisekjede i januar i 2016. Vår nye kjede driver både med forretningsreiser, marinereiser, grupper, konferanse og ikke minst feriereiser. Feriebyråene som hjelper deg å unnslippe hverdagen og skreddersyr dine feriedrømmer, heter nå G Travel Getaway.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine feriedrømmer også i fremtiden og håper derfor du ønsker å motta våre nyhetsbrev. Vårt mål er å gi deg inspirasjon, kreative reiseforslag og gode tilbud på din neste drømmeferie!

Ønsker du å få nyhetsbrev trenger du ikke gjøre noe mer, men vi oppfordrer deg til å oppdatere din profil og velge hvilket lokalt reisebyrå du ønsker å få også lokale nyheter fra.

Som reisebyrå er vi opptatt av å ivareta dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Les vår personvernerklæring her >>


Dersom du ikke ønsker å følge oss videre kan du melde dag av vår liste fra nyhetsbrevet du har fått fra oss.