- Vi synes det er viktig at vi er tilgjengelige for kundene våre til enhver tid, uansett hvor de måtte befinne seg i verden. 13 av våre medarbeidere, inkludert meg selv, sitter derfor spredt på kontorer rundt i Norge og Sverige, parat til å yte topp service, forteller teamleder Jan Erik Stallemo.

G Travels 24/7-ansatte er erfarne forretnings- og marine/offshore-konsulenter med lang erfaring fra reisebyrå og flyselskaper, og alle snakker norsk eller svensk, i tillegg til engelsk.

- Vi har mye å gjøre. Folk trenger hjelp til avbestilling og ombooking av flyreiser, og til nye bestillinger som haster. Vi hjelper selvsagt også med booking av hotell og leiebil, ja – det aller meste egentlig, sier Stallemo.

24/7 er i det hele tatt en profesjonell tjeneste som gir deg trygghet og sikkerhet på reisen din, slik at du skal slippe å bekymre deg for komplikasjoner. Når noe uventet skjer, som tåke, streik, naturkatastrofer eller teknisk trøbbel, får G Travels kunder alltid servert de beste løsningene med en gang problemet eller krisen inntreffer.

- Blir flyet kansellert, slipper du å stå i kø for å snakke med flyselskapet. Vi har oversikten over hvor alle våre reisende befinner seg. Vi får deg raskt og trygt hjem, og gir deg den informasjonen du trenger, sier Stallemo.