Emirates Business Rewards er en enkel og smidig kundeavtale. Ingen targets og ingen forpliktelser. Det eneste som kreves, er en registrering av bedriften hos Emirates, som deretter oppretter en såkalt «tracking code» som G Travel inkluderer i bedriftens profil. 

Som medlem av Emirates Business Rewards, vil bedriften opptjene «poeng» hver gang de ansatte reiser (allerede rabatterte billetter, såkalte ‘corporate fares’ som er forhandlet for din bedrift spesielt, er ekskludert fra opptjening av EBR-poeng). Dette gjelder også på sjømannsbilletter eller spesialpriser for humanitære organisasjoner. De opptjente poengene kan senere brukes som betaling for flybilletter, eller oppgradering til en høyere kabinklasse (f.eks. fra Economy til Business). Administrasjon av dette gjøres av bedriften eller av G Travel etter avtale.

For mer informasjon om hvordan du registrerer din bedrift og umiddelbart kan starte opptjeningen, ta kontakt med din bedrifts kontaktperson hos G Travel.

Emirates er et av verdens største og raskest voksende flyselskap, og ble tidligere i år kåret til både «Airline of the Year» av Skytrax, samt at Tripadvisor nylig kåret selskapet til «Best Airline». Emirates flyr daglig fra Oslo, København og Stockholm, og det tilbys attraktive priser fra samtlige flyplasser i Norge som er operert av SAS, enten via Oslo eller København. Widerøe kan også benyttes på utvalgte strekninger, f.eks. Kristiansand-København.