– Det er mange fordeler med dette verktøyet som vi virkelig anbefaler kundene våre å ta i bruk, sier salgs- og markedssjef i G Travel, Christer Paulsen.

Appen lar deg bestille eller avbestille fly og hotell uansett hvor du måtte befinne deg, mens du er på farten. Appen er knyttet opp til kundeprofilen din hos G Travel, og synkronisert med den enkelte bedrifts reisepolicy, samt flyselskapenes egne apper. Den inneholder alt av informasjon om dine gjennomførte og planlagte reiser, samt kontaktinfo til G Travels reisekonsulenter.

– Med appen vår har du hele reisebyrået ditt i lomma. Appen sparer deg for både tid og penger ved at du raskt kan utføre operasjoner på egenhånd, fremfor å benytte deg av manuelle tjenester. I tillegg får du tilgang til markedets aller beste priser, sier Paulsen.

Å bestille via appen gir deg selvsagt den vanlige 24-timers oppfølgingen du er vant til, dersom noe uventet inntreffer og du må endre på reisen.

– Bruk av applikasjonen forutsetter at du har opprettet en egen online-profil hos G Travel med navn, adresse, bonusprogrammer, betalings- og setepreferanser, forklarer Paulsen.

Når du er registrert og oppdatert i G Travels systemer, kan du klikke på mobilsymbolet nederst i venstre hjørnet i onlineportalen for å få tilsendt en nødvendig aktiveringskode til selve appen. Denne kan lastes ned til både iPhone, Android og Windows Phone.

Kontakt oss gjerne om du ønsker hjelp til dette!

E-post: online@gtravel.no. Telefon: 38 12 56 30.