– Hurtigruten, Royal Caribbean, TUI og Emirates stiller på vår reiselivsaften 25. oktober. Alle leverandørene kommer til å ha hver sin stand med kataloger og giveaways. Her vil det være mulighet for å småprate, stille spørsmål og få gode tips og råd til din neste feriereise, sier Ellen Austevik, teamleder i G Travel Getaway Haugesund.

Leverandørene vil også holde hver sin presentasjon med aktuelle nyheter innen segmentet familieferie, cruise, rundreiser, eksotiske reiser og opplevelser langs norskekysten. G Travel Getaway Haugesund skal i tillegg presentere gruppeturer for 2019/2020.

– To av gruppeturene vi skal fortelle mer om er allerede klare; Panamakanalen og ukjente kystperler med MS Midnatsol. Emirates vil informere om Dubai som feriedestinasjon, mens Royal Caribbean tar for seg den ultimate USA-reisen, for å nevne noe, sier Austevik.

Reiselivsaftenen er gratis og passer for alle, det være seg familier eller par som vil på tur, eller folk som ønsker å reise alene, eller kanskje sammen med en større gruppe.

– Disse arrangementene er veldig populære, og i fjor hadde vi fulle hus. Dette er en koselig kveld hvor man kan mingle sammen med andre reiseglade og utveksle opplevelser og erfaringer, forteller Austevik.

G Travel Getaway i Haugesund arrangerer reiselivsaften to ganger i året. Også de 17andre av G travel Getaway-byråene – fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord – har liknende arrangementer, fortrinnsvis i høst- og vinterhalvåret.

– Det er jo mye bedre å komme på slike reiselivsaftener og få konkrete tips og råd, enn å sitte hjemme foran en datamaskin og forsøke å navigere i jungelen av ulike reisetilbud der ute selv. Vi kan garanterer masse inspirasjon og reiselyst denne kvelden, sier Austevik.

I tillegg blir det enkel bevertning, gode tilbud og trekning av flotte premier på inngangsbilletten. Påmelding til getaway.hau@gtravel.no.

Andre reiselivs-arrangement:
G Travel Getaway Larvik, 24. oktober: Cruisekveld

G Travel Getaway Vesterålen, 26. januar: Feriemessen Reiseløst