- Om du aldri har vært på VM i alpint, så kan du bare begynne å glede deg. Det blir noen helt spesielle vinteruker i vakre Åre når Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Ragnhild Mowinckel og de andre norske alpinheltene setter utfor. Vi har billetter til alle øvelsene, sier Anders Aursand, Salgs- & Markedssjef for G Travel i Trøndelag.

Han og G Travel regner med å sende rundt 10.000 nordmenn til Åre i februar.

- Vi setter opp en rekke busser fra stor-Trondheim, som ligger bare et par times kjøretur fra VM-arenaen. Det blir busser også fra andre steder i Midt-Norge, og så ordner vi selvsagt reise fra hvor-som-helst for de som vil oppleve VM-sirkuset på nært hold, sier Aursand.

G Travel tar seg av alt du trenger for å oppleve VM: Reise, opphold og billetter. Du kan kjøpe en hel VM-pakke, eller ordne noe selv og kjøpe resten av G Travel.

- Vi ser fram til å sende tusenvis av nordmenn av sted. Vi har lang erfaring fra event og konferanser, blant annet er vi ansvarlig for de store fiskerimessene i Trondheim. Når det gjelder ski, så gjorde vi tilsvarende under ski-VM her i byen for 21 år siden, så vi har litt historikk, sier Aursand.

G Travel selger billetter til alle øvelsene i Åre. Billettene koster det samme som hos arrangøren.

- Det er altså ikke dyrere å kjøpe billetter gjennom oss. Du får tvert i mot noen fordeler om du reiser med oss. Avtalen vår med arrangørene gir oss mulighet til å kjøre helt inn til sentrum, mens andre busser må parkere et stykke unna stadion, sier Aursand.

Ski-VM i Åre arrangeres fra 5. til 17. februar 2019. Gå inn på www.vmalpint2019.no for å kjøpe billetter/transport.