Qatar Airways er global lanseringskunde for verdens mest avanserte passasjerfly med den revolusjonerende Qsuite Business Class. Qsuite har industriens første dobbeltseng som kan legges helt ned, nyskapende 4-mannskabiner som tilbyr passasjerene privatliv og fleksible løsninger – den første og eneste i sitt slag. Den nye A350-1000 vil bli satt inn på flyvninger mellom Doha og London til å begynne med.

Spennende nye destinasjoner
Nylig annonserte Qatar Airways lanseringen av nye, spennende destinasjoner; Tallinn (Estland), Cebu og Davao (Filippinene), Langkawi (Malaysia) og Da Nang (Vietnam). Dessuten økes antallet avganger fra Doha til Hanoi og Ho Chi Minh City til 2 daglige avganger, og Maldivene økes til 3 daglige avganger.

Loungetilgang i Doha for Economy Class-passasjerer
Nå kan Economy Class-passasjerer bestille adgang til en rekke lounger på Hamad International Airport i Doha. Prøv ut den prisbelønte Al Mourjan Business Lounge, First Class Lounge (Gold) eller Business Class Lounge (Silver). Ta kontakt med G Travel for å reservere lounge.

Inkluder Doha i reiseruten din og få gratis hotellopphold og transittvisum
Utforsk kulturen og attraksjonene i Qatar. Qatar Airways og Qatar Tourism Authority tilbyr gratis transittvisum og hotellopphold på et av de internasjonale hotellene i Doha.

Alt er inkludert i billettprisen!
Qatar Airways er ett av få flyselskap med all-inclusive service. Alt er inkludert i billettprisen; setevalg, et utvalg av mat og drikke, samt innsjekket bagasje.