Har du for eksempel bestilt to eller flere deler av ferien - som hotell og flyreise - via G Travel, er du beskyttet av den norske pakkereiseloven. Det kan være smart. For hva om forsinkelser på deler av flystrekningen gjøre at du ikke rekker det neste flyet ditt? Kanskje blir flyet kansellert grunnet streik, askesky eller uvær? Eller hva om ferieleiligheten du har bestilt simpelthen ikke eksisterer?

Når du pakker reisen din hos G Travel er det reisebyråets ansvar å ordne opp og få deg trygt frem til din endelig destinasjonen. Men denne retten faller bort dersom du har bestilt flyreise og hotell hver for seg på internett. Er du for eksempel uheldig og mister ditt neste fly, dekkes du ikke av reiseforsikringen, og du har heller ingen krav på erstatning.

IKKE LA DEG LURE
«Men det er så mye dyrere å bestille gjennom et reisebyrå» får reisekonsulentene i G Travel ofte høre. Dette er en myte som G Travel gjerne vil til livs.

Søkemotorene til nettbyråene som selger flybilletter opererer gjerne med lavere priser enn markedspris, men her er det fort gjort å gå på limpinnen. Ekstra utgifter som bagasje, setevalg, avbestillingsmulighet, unødvendige forsikringer og ulike gebyrer legges til underveis slik at sluttsummen blir langt høyere enn først antatt.

Slik er det ikke hos G Travel.

Prisenepå flybilletter som visesi G TravelGetawaysonline bookingsystemer de samme prisene som flyselskapene selv opererer med, altså markedets beste. Ønsker du assistanse fra en av G travels reisekonsulenter underveis, tas det et lite servicegebyr for dette.

LØNNSOMME KOMBINASJONER
Ofte finner reisekonsulenten mer lønnsomme kombinasjoner av fly og hotell enn det du selv klarer å finne i jungelen av ferietilbud på nettet. Vedkommende vil også hjelpe deg med å sette sammen en ferie slik at den dekker alle de reisendes behov.

Mor ønsker kanskje gode shoppingmuligheter, mens far drømmer om å spille golf? Storebror vil gjerne ha svømmebasseng med stupebrett, og besteforeldre vil ha kultur. Til slutt var det minstemann da, som ikke kan svømme og som helst vil ha et godt og varmt plaskebasseng hvor han kan holde på for seg selv.

Hos G Travel jobber det masse herlige mennesker som hjelper deg med din ferie. De kjenner de aller fleste reisemål. De vet hvor livsnyterne, strandløvene, romantikerne og de eventyrlystne trives aller best. De vet hvilke hoteller som kan huse hele storfamilien, og ordner det slik at alle får bo på rom ved siden hverandre.

TRYGGHET OG EKSPERTISE
Til forskjell fra søkemotorene på nett bidrar G Travels folk også med gode råd og unike tips som kan gjøre ferieopplevelsen enda bedre. Og ikke nok med det - i tillegg til din egen personlige reiserådgiver, har du alltid en du kan ringe dersom noe uforutsett skulle skje underveis.

Med G Travel får du med andre ord trygghet og ekspertise med på reisen.

Smart, ikke sant?