– Tendensen er klar. I USA og England kjøper folk mer ferie- og fritidsreiser gjennom reisebyråer. Nordmenn ser nå ut til å være på god vei etter. Det er gledelig, både for oss, men også for våre kunder som får nyte godt av de mange fordelene og rettighetene man får ved å booke feriereisen gjennom G travel, sier Görgen Carlström, leder for G Travel Getaway.

Den generelle oppfatningen er at reisebyråene er et fordyrende ledd, og at det er enklere å bestille flybilletter og hotell på egenhånd over nett. Denne oppfatningen vil Carlström gjerne til livs.

– I G Travel har vi store volumer. Derfor har vi også bedre innkjøpspriser og bedre betingelser enn nettbyråene, for eksempel ved endring og avbestilling, forklarer Carlström.

GOD KOMPETANSE
Mange finner det vanskelig og svært tidkrevende å orientere seg i jungelen av ferietilbud og priser. Men G Travels erfarne reisekonsulenter som jobber med dette hver eneste dag, har full oversikt. De finner raskt og enkelt de mest lønnsomme kombinasjonene, og reiserutene som dekker nettopp dine feriebehov.

Kanskje drømmer du om en romantisk ferie for to til Roma? Sydentur med barna? Vinreise med klubben? Eller sykkeltur alene i Toscana? G Travel pakker og skreddersyr alle slags reiser til destinasjoner over hele verden. Våre reiseeksperter kjenner de fleste reisemål ut og inn. De vet hvor livsnyterne, strandløvene, romantikerne og de eventyrlystne trives aller best. De vet hvilke hoteller som kan huse hele storfamilien, og ordner det slik at alle får bo på rom ved siden hverandre.

– Alle praktiske ting som kan være vanskelig å få til selv fikser vi i G Travel. Vi bidrar også med gode råd og unike tips som kan gjøre ferieopplevelsen enda bedre, forteller Carlström.

I DE BESTE HENDER
I tillegg til en egen personlig reiserådgiver og de aller beste reiseanbefalingene, har du alltid noen å ringe dersom problemer skulle oppstå underveis. Har du for eksempel bestilt to eller flere deler av ferien - som hotell og flyreise - gjennom G Travel, er du beskyttet av den norske pakkereiseloven. Men denne faller bort dersom du har bestilt flyreise og hotell hver for seg over internett.

– Det er kjedelig å oppleve at flyet ditt er kansellert, at ferieleilighet din ikke eksisterer eller at hotellet du skulle bo på har rotet med bookingen. Sånt kan ødelegge hele ferien, sier Carlström.

Har du derimot fått pakket reisen din hos G Travel kan du puste lettet ut. Deres reisekonsulenter står alltid klare til å hjelpe deg.

– Med oss kan du senke skuldrene og reise trygt av gårde, vel vitende om at du er i de aller beste hender, sier Carlström.