Anfi Group ble grunnlagt av den norske industrimannen og gründeren Bjørn Lyng i 1988. Han ønsket å tilby «et hjem i solen» med luksussuiter og førsteklasses service.

Anfi del Mar ligger i Arguineguín, på sydvestsiden av Gran Canaria, og består av fire ferieklubber med luksuriøse suiter og et bredt utvalg av fasiliteter rett utenfor døren. Her er eksklusive svømmebasseng, vakre tropiske hager og et imponerende utvalg av internasjonale spisesteder.

Ferieklubbene har felles parkanlegg, et kjøpesenter, en marina med 80 båtplasser, en kunstig hjerteformet øy og en kunstig strand med 20 tonn kritthvit karibisk sand.

MAJESTETISKE TAURO-DALEN
Det relativt nye Anfi Tauro Golf & Luxury Resorts er et av de mest imponerende utbyggingsprosjektene øya har sett de siste årene. Feriestedet ligger i den majestetiske Tauro-dalen, og kan skilte med hoteller i toppklasse, samt to golfbaner mellom frodige, grønne hager med rik vegetasjon, vann og vannfall, og omkranset av vulkanformede fjell.

Taurodalen skal utbygges til å huse et bredt spekter av fasiliteter, inkludert sports- og idrettsanlegg, kulinariske opplevelser og muligheter for helse- og skjønnhetspleie. Den karibiske sandstranden vil kompletteres med en marina med plass til 500 båter, en yachtklubb og et stort kjøpesenter.

Vil du vite mer? Se G Travel Getaway.