– Vi har ansatte fra 20 år til nærmere 60. Vi ville at turen til Roma, i forbindelse med vårt 10-årsjubileum, skulle bli en fin tur for samtlige. Da trengte vi hjelp til å finne frem til de riktige arrangementene og aktivitetene, sier kontormedarbeider i Nord Norsk Bygg, Ragnhild Mortensen.

Firmaet tok kontakt med G Travels avdeling for gruppereiser i Alta. De sydde sammen en innholdsrik langweekendpakke, smekkfull av opplevelser.

– Vi fikk virkelig gjort mye i løpet av de fire dagene i Roma, helt i tråd med vårt ønske. Vi var på fotballkamp og så Roma spille mot Palermo. Vi fikk omvisning med tilhørende lunsj og vinsmaking på en nydelig vingård. Og som seg hør og bør for folk i byggebransjen, måtte vi jo se nærmere på Romas mange og flotte byggverk, som Colosseum, Pantheon og Trevi-fontenen. Vi fikk med oss en norsktalende og kunnskapsrik guide som fortalte masse spennende om byen, historier og fakta som du ikke finner i de tradisjonelle turistguidene, forteller Mortensen.

G Travel la også til rette for teambuilding på turen. De ansatte i Nord Norsk Bygg ble delt inn i fire lag og stengt inne i et såkalt Escape Room. Lagene fikk en time på seg til å løse ulike koder, gåter og oppgaver, og til slutt unnslippe rommet.

– Vi hadde det så moro. Dette var en godt organisert tur, hvor alt gikk på skinner. G Travel utstyrte oss alle med en link til hele programmet for reisen som vi la inn i Google Maps. Dermed var det lett å finne frem i Roma, og holde seg orientert om hva som til enhver tid skulle skje. Vi er så glade for at vi la denne weekendturen i hender på proffene, sier Mortensen.