– Et særdeles vellykket arrangement! Ved å samarbeide med et profesjonelt reisebyrå fikk vi en helt annen kvalitet over weekendoppholdet vårt enn om vi hadde arrangert dette på egenhånd, sier Reidar Henriksen, HR-partner hos PwC.

Turen til Mallorca ble planlagt ned til minste detalj. Et halvt år i forveien reiste et følge fra PwC og G Travel ned til den spanske ferieøya for å ta fasilitetene nærmere i betraktning.

– G Travel har flere lokale samarbeidspartnere på Mallorca. Sammen fant de frem til løsninger og aktiviteter som vi nok ikke hadde funnet frem til selv. Det var aktiviteter med det lille ekstra, som gjør et slikt opphold til noe helt utenom det vanlige, forteller Henriksen.

Allerede på Kjevik flyplass fikk PwCs ansatte følelsen av å være del av et eksklusivt reisefølge. Der ventet et chartret fly.

– En flying start på en helg der alt gikk på skinner. Vi ble innlosjert på et flott hotell og spiste middag på førsteklasses restauranter. Båtturen lørdag formiddag står likevel igjen som den store høydaren, sier Henriksen.

I to katamaraner ble hele PWC-gjengen tatt med ut på azurblått hav, til ei bukt hvor de fikk anledning til å sole seg, bade og slappe av. Spansk tapas ble servert på dekk, selvsagt akkompagnert av god drikke.

– Formålet med turen var å skape samhold og tilhørighet, samtidig som vi ønsket å motivere våre ansatte til å stå på videre. G Travel forstod dette, og bidro til å realisere målet. Reisen ble helt uforglemmelig. All honnør til G Travel, sier Henriksen.