Sammen med samboer Asbjørn Asbjørnsen fikk hun bli med om bord i Serenade of the Seas, da cruiseskipet lå til havn i Kristiansand i slutten av august.

2500 passasjerer var da på vei over Atlanteren, på turen som forflytter skipet fra sommerbasen i København og Stockholm, til vinterbasen i Florida. Underveis skulle Serenade of the Seas blant annet innom Færøyene, Island og Canada.

- Vi har mange dager i sjøen, så dette er cruiset for de som først og fremst elsker skipet. Havnene er langt færre enn på et vanlig cruise, men denne turen er likevel utsolgt år etter år. Tilsvarende tur neste år er om omtrent utsolgt allerede, sier Kolbjørn Stuvebakken i Royal Caribbean International.

Han viste en gruppe fra G Travel omkring på Serenade of the Seas, et av rederiets mindre skip, som er ”bare” 260 meter langt og har 14 dekk. Royal Caribbean International har i dag 25 cruiseskip. De tre største er alle 360 meter lange og har plass til 5400 passasjerer!

- Jeg har vært på cruise før, så jeg vet hvor deilig det er å kose seg om bord og så våkne til nye destinasjoner nesten hver dag, sier Jorunn Adolfsen og kikker bort på samboer Asbjørn.

- Og jeg har jo aldri vært på cruise før, men nå skal jeg prøve det. Vi er nok enige i at stoppestedene er viktige. Vi liker at det skjer noe på ferie, så det er fint å kunne oppleve noe underveis, sier Asbjørnsen.

G Travel sender hvert år mange mennesker på cruise, enten på private feriereiser eller som del av gruppe- eller firmaturer.

- Bestill gjennom G Travel, oppfordrer Stuvebakken fra cruiserederiet. – Det koster det samme som å bestille direkte fra oss, men reisebyrået kan i tillegg hjelpe deg med alt det andre du måtte trenge underveis, sier Stuvebakken.