– Vi besøkte nylig Camp Nou i Barcelona. Det var rett og slett mektig å komme inn på stadion fylt med nesten 90 000 tilskuere. Sånt er til å få gåsehud av, sier Øyvind Rusten, reisekonsulent i G Travel.

3.-6. mars går turen tilbake igjen til den sagnomsuste arenaen når Barcelona møter Celta Vigo.

– Selv om Barcelona har hatt noen skuffende resultater i det siste, er det altfor tidlig å melde laget av i kampen om seriegullet. Når Celta Vigo kommer på besøk i mars, tipper jeg at Messi og gutta er tilbake på sitt beste. Barcelona-kamp på Camp Nou er en opplevelse alle bør unne seg, uansett grad av fotballinteresse, mener Rusten.

19.-22. mai er det London som står for tur. Her kan de reisende velge mellom Arsenal-Everton og Chelsea-Sunderland.

– London-turen er jeg også sikker på at vil bli av det høyinteressante slaget, da både Chelsea og Arsenal fort kan være med i gullkampen når siste serierunde spilles 21. mai, sier Rusten.

Felles for gruppeturene til Barcelona og London er at mye vil være tilrettelagt fra G Travels side, med blant annet flyreise, tre netter på sentrale 4-stjerners hoteller med frokost, premium-billetter til kampen, felles middag og transfer og reiseleder inkludert i prisen. Det vil også bli mulighet til dra på utflukter og besøke attraksjoner.

– Det er viktig for oss at disse reisene skal passe for alle; familier, vennegjenger og pensjonister. Både London og Barcelona byr på alt det man kan ønske seg av en storby, og opplevelsen av å se en viktig kamp i en atmosfære som slike store stadioner byr på, er rett og slett uforglemmelig, sier Rusten.