G Travel blir nå friidrettens nye leverandør og samarbeidspartner for reiser og får status som offisielt reisebyrå for Norges Friidrettsforbund.

Avtalen omfatter levering av alle typer reisebyråtjenester til Norsk Friidrett. I tillegg til ordinær reisevirksomhet vil det også bli gitt tilbud om forskjellige pakkeløsninger til treningsleirer og supporterturer til store mesterskap.

G Travel skal være Norsk Friidrett sin leverandør av reisebyråtjenester til alle deler av organisasjonen.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått med G Travel på laget, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i Norges Friidrettsforbund.

Avtalen innebærer også en bonusordning for Norsk Friidrett, blant annet basert på sportslige resultater og øvrig samarbeid.

- G Travel ønsker at samarbeidet med Norsk Friidrett skal sette fotspor i markedet, og skape positive relasjoner til både NFIF og G Travel, sier salg- og markedssjef Christer B. Paulsen i G Travel.

- Norsk Friidrett er på en meget spennende reise som passer perfekt med G Travel sine ambisjoner, sier han.

G Travel vil opprette dialog med kretser og klubber for å informere nærmere om mulighetene og spesialtilbud blant annet i forhold til treningsleire. Blant annet planlegges det en offisiell supportertur til sommerens EM i Berlin.