- Gjennom oppkjøpet av Now We’re Talking! blir vi et av de største byråene av vårt slag i Norge. Vi får bredere produktportefølje og økt kapasitet, og i tillegg begynner vi å høste frukter av investeringene vi har gjort innen teknologi, sier Marianne Reistveit, daglig leder i G Travel Connections.

- Vi gleder oss til å bli en del av G Travel Connections-familien. De er best i klassen innenfor digitale løsninger, noe som vil komme våre kunder til gode, sier Jan Roger Henriksen, daglig leder i Now We´re Talking!

I tillegg til firmaturer og sportsreiser, leverer Connections større events eller feiringer med artistgalla, eventdesign og full logistikk. Fremtidsrettende digitale løsninger gjør at bedrifter som skal på firmatur eller gjennomføre et event får sin egen nettside og app for arrangementet. Gjennom appen kan bedriften sende pushmeldinger til deltakerne underveis med nyttig informasjon. Det ligger også programvare for rebusløp og skattejakt i appen.

G Travel Connections tilrettelegger også for interaktive konferanser gjennom mentometer-løsning, spørreundersøkelser og mye mer.

- Vi ser at kundene våre ønsker mest mulig skreddersydd opplegg for sin tur, det er mulig med våre digitale løsninger, sier Reistveit.

Hun fortsetter som leder av G Travel Connections, som hun forventer vil ha en omsetning på 100 millioner kroner i 2018. Kundene til G Travel Connections holder til over hele Skandinavia. Mindre enn halvparten kommer fra selskapets nærområde i Vestfold.

- Vi gleder oss over ambisjonene til selskapene i G Travel. Denne gangen er det G Travel Connections som tar et viktig steg videre. Gratulerer! sier Terje Olsen, teknologi- og kommersielt ansvarlig i G Travel.