Kort tid etter at G Travel ekspanderte i Oslo, blir også den svenske hovedstaden innlemmet i konsernets globale nettverk av reisebyråer. Grand Travel Group (GTG), med 20 ansatte og en omsetning på 140 millioner kroner, slutter seg til G Travel fra årsskiftet.

- Vi er glad for å forsterke posisjonen i Sverige og ønsker GTG velkommen til G Travel. GTG blir en strategisk viktig partner som utfyller rekken av kontorer vi allerede har i Sverige, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen i G Travel.

I tillegg til forretningsreiser har Grand Travel Group spesialisert seg på konferanser og idrettsreiser. Selskapet har i dag avtaler med over 40 idrettsforbund i Sverige.

- I en bransje som utvikler seg fort, ser vi en klar fordel i å samarbeide med et stort reisebyrå som opererer globalt. Vi opplever at G Travel ligger i forkant når det gjelder tekniske løsninger, kundeløsninger og visjoner. Sammen med G Travel håper vi å kunne tilby vårt idrettskonsept til det nordiske markedet, sier administrerende direktør Dick Lidman i Grand Travel Group.

Til tross for at kjeden ennå ikke er to år gammel, teller G Travel nå 50 kontorer i 16 land.

- Vi holder høyt tempo, og det gjør GTG også. Selskapene er en god match både når det gjelder tempo og ambisjoner. Vi ser GTG som en partner vi kan bygge videre på innen forretningstrafikk, idrettsreiser, gruppereiser og events i det skandinaviske markedet, sier Finn Vetle Hansen.