Kongen kom i høst på offisielt dagsbesøk til Herøy kommune for aller første gang. Følgelig var det lagt opp til et tett og innholdsrikt program med både omvisning, taler og kulturelle innslag.

– I G Travel Group & Meeting har vi erfarne og dyktige ansatte som jobber med å skreddersy små og store arrangement i inn- og utland. På bakgrunn av vår brede kompetanse innen dette segmentet, ble vi bedt om å håndtere alt det praktiske rundt kongebesøket – en gjev oppgave som vi selvsagt tok på strak arm, sier daglig leder hos G Travel i Ålesund, Tore A. Aurdal.

DIGITALT PÅMELDINGSSYSTEM
G Travel har et av markedets beste digitale påmeldingssystem for organisering og gjennomføring av større møter, kurs, kongresser, konferanser, gruppereiser og events. Dette systemet tar den administrative byrden bort fra kunden, som fremdeles eier arrangementet og beholder full kontroll.

– Vi sparte kunden vår, Waves4Power, for både tid og penger ved at de slapp å styre med påmeldinger, navnelister, registreringer, navneskilt, sikkerhetsklarering, hotellovernatting, måltider, matallergier og mer. Dermed kunne Waves4Power vie all sin tid og oppmerksomhet til andre oppgaver og til selve innholdet under konferansen, forteller Aurdal.

KNIRKEFRITT
G Travel-teamet organiserte også flytransport til Ålesund for deltakere som hadde ønske om profesjonell booking, samt båttransport ut til Fosnavåg. G Travel stod i tillegg for lyd og scene da Kongen klippet snoren i Fosnavåg sentrum for å markere bølgekraftverket for åpnet.

– Arrangementet gikk knirkefritt og tilbakemeldingene vi har fått fra Waves4Power har vært udelt positive. Kunden slappet godt av og hygget seg under hele konferansen. Det så også Kongen ut til å gjøre, sier Aurdal.

 

(Foto: Marianne Hagen, Kongehuset)