- Vi skal investere i muligheter som kan forbedre våre produkter og hvor vi kan tilføre verdi. Det er forankret i vår visjon om å vokse, sier Abdulla Tawakul, Senior Vice President i Dnatas reisevirksomhet for bedriftsmarkedet i Midtøsten og India.

- Ved å danne et joint venture med G Travel, skaper vi et bedre tilbud både for kundene våre og reiselivsnæringen generelt. Jeg ser mange synergier og er overbevist om at våre reiselivsbedrifter rundt om i verden vil tjene stort på dette samarbeidet, sier Tawakul.

Med mer enn 50 års historie er Dnata et av verdens ledende luftfartsselskaper. Datterselskaper inkluderer Imagine Cruising, Gold Medal Travel Group, Stella Travel Services and Travel Republic. Fra hovedkontoret i Dubai styres virksomheten innen marine- og offshoresektoren i Midtøsten.

- Å kombinere kompetanse og ressurser i de to selskapene vil gi merverdi til våre kunder på et globalt nivå, sier Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel.

- Nøkkelen til vår suksess er å investere i menneskelig kapital. G Travel har en fantastisk historikk og verdifull kompetanse i en voksende sektor. Samarbeidet med Dnata vil skape bedre løsninger til glede for våre kunder og reiselivsbransjen over hele verden, sier Hansen.

Med sitt voksende internasjonale og regionale nettverk er G Travel nå blant de ledende, globale reiselivsaktørene innen offshore og marine.

G Travel International vil være operativt fra 1. juli 2016.