Get Together får kontorer over hele Norge: I Oslo, Kristiansand, Arendal, Alta, Ålesund og Trondheim. Men også et kontor i Stockholm i Sverige. Kjeden vil ha 28 ansatte, og en estimert omsetning på i overkant av 200 millioner kroner i året.

* Med samlet kompetanse på reise- og eventplanlegging, kan vi gi et bredere og mer komplett tilbud til kundene våre, sier Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel Norge.

Enklere å skreddersy

Get Together ønsker å skape mer helhetlige reise- og event-løsninger for små og store kunder innen privat og offentlig sektor.

* Med all kompetanse i kjeden kan vi heller bruke egne ressurser for å sy sammen et opplegg for kundene våre. Da trenger vi ikke hyre inn andre aktører. Det gir naturlig nok også besparelser for kundene våre, sier administrerende direktør i Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen.

Økt behov for begge deler

I det norske og nordiske markedet nå, er det et økt behov for byråer som har spisskompetanse på både firmareiser og events.

* Skal man trekke folk til kundearrangementer nå, så nytter det ikke med kun en middag. Folk sitter mer på hjemmekontor, og har et større behov for å treffes og å være sosiale, sier Finn Vetle Hansen.

Hansen og Wåge-Lorentzen sier at virksomheter i dag ofte legger mye penger i kjente foredragsholdere og opplevelser.

* De ønsker å skape varige minner for kunder og ansatte. Mange vil gjerne ha hjelp til å planlegge et event som inkluderer både reise,

overnatting, møter og underholdning. Her kommer vi inn med erfaring og kompetanse fra alle områder som blir ekstra nyttig for kundene, sier Håkon-Wåge Lorentzen.

FAKTA

Slik ble Get Together til

* Kjeden er resultatet av en sammenslåing mellom gruppeavdelingen (G Travel Group & Meeting) til en av Nordens største reisebyråkjeder; G Travel, og et av Norges mest erfarne eventbyråer: Fotspor Event AS.

* G Travel Group & Meeting og Fotspor Event opphører å eksistere, og danner nå nye Get Together.

* G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 byråer globalt. Hovedkontorene ligger i Kristiansand og Oslo. Fotspor Event ble stiftet i 2009 i Oslo, med kontorer i Oslo og Sverige.

* Websiden til Get Together https://gtogether.com/


Vil du vite mer?

Adm. direktør for Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen: Ring 40091012 eller mail hwl@gtogether.com

Adm. direktør for G Travel, Finn Vetle Hansen: Ring 40403840 eller mail Finn.Vetle.Hansen@gtravel.no