– Det ligger an til en utrolig bra sesong som er ventet å bli tettere enn noensinne. Klubber som Liverpool, Tottenham, Manchester United, Manchester City og Arsenal vil nok være med å kjempe helt i toppen og gjøre alt de kan for å tette luken til regjerende mester Chelsea, sier Øyvind Rusten, reisekonsulent i G Travel Fotball.

Allerede i andre runde – 19. august – er det duket for storkamp mellom Tottenham og Chelsea. Og Rusten har gode nyheter til alle Tottenham-fans som ønsker å se laget sitt spille.

– Hjemmekampene til Tottenham ble fort utsolgt i fjor. White Hart Lane hadde rett og slett for liten kapasitet i forhold til etterspørselen. Denne sesongen skal laget spille på nasjonalarenaen Wembley, så nå kan vi tilby langt bedre priser på veldig gode billettyper også til Tottenhams kamper. Det skal nok bli rift om disse, forteller Rusten.

Også for Norges mange Liverpool-supportere byr høsten på en rekke høydepunkter, med hjemmekamper mot Arsenal, Chelsea, Manchester United og Everton.

– Og Manchester United-fans kan særlig se frem til oppgjør mot Tottenham og byrival Manchester City på Old Trafford, sier Rusten.

Teamet hans skreddersyr fotballreiser etter kundens ønsker og behov. G Travel Fotball kan tilby ulike billettpakker til de aller fleste lag, med sitt-sammen-garanti og stor valgfrihet i sitteplasser, inkluderte måltider, utflukter og hotellopphold. Flyreisen kan du også bestille gjennom G Travel.

– De beste prisene på fotballpakker får du fra sesongstart 12. august og et par måneder utover, så det kan absolutt være lurt å hive seg rundt allerede nå, påpeker Rusten.

G Travel Fotball vil også sette opp minst tre gruppereiser til Spania og England for sesongen 2017/2018, muligens blir det også en gruppereise til Tyskland. Følg med på www.gtravelfotball.no for mer info.

Individuelle fotballpakker til Tyskland, Italia og Spania legges ut i midten av juli.

Følg oss gjerne på Facebook: G Travel Getaway Fotball