– Get Together leverte 100 prosent. De sørget for kvalitet fra a til å. Et så solid opplegg for turen vår hadde vi aldri klart å ro i land på egenhånd, sier Odd Christian Olsen, salgsdirektør for Elektroimportøren.

Han var ansvarlig for turen til Portoroz i Slovenia, som Elektroimportøren arrangerte for sine samarbeidspartnere.

– Hvert år arrangerer vi en gruppetur for installasjonsbedriftene i Elektroimportøren Partner. Her står teambuilding, nettverksbygging og et faglig innhold på agendaen, kombinert med god mat og spektakulære opplevelser, forteller Olsen.

Det lille ekstra
Turen til Portoroz ble sammen med Get Together planlagt ned til minste detalj. Et halvt år i forveien reiste et følge fra Elektroimportøren og eventbyrået ned til feriestedet for å ta fasilitetene nærmere i betraktning og spikre et program.

– Vi ønsket å skape skikkelige wow-opplevelser for våre samarbeidspartnere, som alle betalte en egenandel for å bli med på turen. De skulle føle at de virkelig fikk valuta for pengene, slik at de blir med også neste år. Da må hotellet være wow, maten må være wow og underholdningen må være wow. Vi snakker om det lille ekstra, som gjør et slikt opphold til noe helt utenom det vanlige, sier Olsen.

Allerede på Gardermoen fikk de rundt 120 reisende følelsen av å være del av et eksklusivt reisefølge. Her ventet et chartret fly og egen innsjekking uten kø.

– En sånn flying start får det til å krible litt ekstra i magen, mener Olsen.

Nedlagt saltgruve
Vel fremme i Portoroz ble gruppen innlosjert på Grand Hotel Bernadin, som ligger idyllisk til langs strandpromenaden. Her ble det servert middag og underholdning under åpen himmel i vakker solnedgang.

– Dagen etter var satt av til møte med våre partnere, mens ledsagerne fikk dra til den italienske landsbyen Trieste. Turens høydepunkt ble helt klart gallamiddagen samme kveld. Den spiste vi i en nedlagt saltgruve, hvor CC Cowboys avsluttet med rockekonsert, forteller Olsen. 

Siste dag herjet et voldsomt uvær i Portoroz. Elektroimportøren måtte derfor avlyse sitt planlagte arrangement på et gammelt torg i byen.

– Været kan man ikke gjør noe med, men man blir jo stresset når slike uventede ting oppstår. Da er det godt å ha et proft eventbyrå som ordner opp, sier Olsen. 

Get Together kastet seg rundt og fant en nydelig restaurant med digre glassvinduer og formidabel utsikt over havet. Her fikk Elektroimportøren og partnere sitte tørrskodd hele kvelden, mens kraftige regnbyger med torden og lyn skrallet over himmelen.

– Det ble en wow-opplevelse det også! All ære til Get Together og deres prosjektledere. Våre partnere har allerede begynt å glede seg til neste tur, og de er nysgjerrige på hvor vi skal dra. Det er foreløpig en hemmelighet, smiler Olsen.