– Vi sendte den første supportergjengen på fotballreise i slutten av august. Turen gikk til London og White Hart Lane, hvor Tottenham møtte Liverpool. Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre i etterkant har vært utelukkende positive. De forteller at alt har gått på skinner. Videre virker de svært tilfreds med de fotballpakkene og billettypene som vi tilbyr. Det betyr mye for oss, sier reisekonsulent Øyvind Rusten.

Han er godt fornøyd med salget av fotballreiser så langt i år. G Travel har sendt mange fotballfans til både England og Spania. Det tilbys også reiser til Tyskland, Italia og Frankrike for de som ønsker det, og Rusten understreker at G Travel Fotball kan skaffe billetter til langt flere kamper enn de som finnes her på nettsiden.

– Kundegruppen vår er bred. Foruten vennegjenger, ser vi at flere og flere familier velger å dra på fotballreise sammen. Men også besteforeldre med barnebarn er godt representert, forteller Rusten.

Foreløpig er det først og frem individuelle reiser som G Travel Fotball har arrangert. Men til våren planlegges det to gruppeturer til Barcelona og London, med G Travels egne reiseledere.

– Programmet er ikke spikret helt ferdig enda, men det blir selvsagt omvisning på stadionene, og mulighet til å besøke flere lokale attraksjoner. Det aller meste vil være tilrettelagt fra vår side, men det vil også bli god tid til å utforske byene på egenhånd. Uansett kan vi garantere en fantastisk fotballopplevelse, lover Rusten.