MSC Cruises har sjøsatt sitt 15. cruiseskip i rekken. MSC Grandiosa er mer romslig enn sine søsterskip og har plass til 6300 passasjerer. Her har det italienske rederiet MSC Cruises ikke spart på noen verdens ting.

Den store møteplassen om bord er Gallerian – en sentral promenade med butikker, restauranter, kafeer og barer. Om kvelden blir promenaden sentrum for musikk og underholdning.

Her kan du blant annet oppleve to helt nye show fra Cirque du Soleil at Sea, samtidig som du nyter et bedre måltid.

Grandiosa kan også friste med badelandet Polar Aquapark som har tre vannsklier og digre bassengområder, kombinert med et luksuriøst, balinesisk spa-anlegg. For ikke å snakke om kasino, bowling, formel 1-simulator, klatrevegger, barneklubber, ungdomsklubber, fotballbane, treningssenter og eget voksenområde hvor du er garantert en rolig atmosfære.

GLITTER OG GLAMOUR
Grandiosa ble døpt i begynnelsen av november av den 85 år gamle skuespillerinnen Sophia Loren. Seremonien fant sted i Hamburg under den årlige cruisefestivalen «Blue Port» hvor hele havnen farges blå. G Travels Gry Hege Nygård var så heldig å få være tilstede.

– Jeg ble trukket ut som en av flere heldige vinnere til å bli med på innvielsen og overnatte i lugar. Det var virkelig en storveis opplevelse, forteller Nygård. Hun legger ikke skul på at hun liker litt glitter og glamour, og følelsen av å bli skjemt bort i noen dager.

– I en av skipets pianobarer finnes det en trapp som er belagt med glitrende Swarovski-krystaller. Hvert trinn koster 30.000 euro! Jeg kunne ikke annet enn å la meg imponere, sier Nygård. 

– Og i Gallerian endrer taket seg fra grønne bjørketrær til vakre kunstverk. Det var virkelig mye flott å ta innover seg. Grandiosa har elegant design ned til minste detalj, forteller hun.

Nygård fikk også teste ut flere av skipets restauranter, hvor blant annet tapas og sushi stod på menyen. Buffetrestauranten er inkludert i prisen. Her serveres det blant annet mozzarella fra Grandiosas egen mozzarella-fabrikk.

– De har til og med en egen sjokoladefabrikk hvor du kan stå og kikke på når de lager de små kunstverkene sine, forteller Nygård.

VI KAN CRUISE
MSC Grandiosa skal seile vest i Middelhavet og går fra Barcelona til Genova, Valletta, Barcelona og Marseille. Cruiset ditt kan du bestille gjennom G Travel, som har mange års erfaring med denne typen feriereiser.

- Det er ingen vits i å sitte i timevis på nettet hjemme for å forsøke å finne ut av dette selv. Det koster deg ikke noe ekstra å bestille cruise via oss. Vi kan hjelpe deg med både fly og hotell på reisen din, samt lugarer ved siden av hverandre dersom det er flere vennepar eller storfamilien som skal på tur. Vi er en trygghet gjennom hele reisen og dere kan ringe oss om det skulle oppstå noen problemer både før, under og etter ferien. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan cruise, sier Nygård.