– En fotballkamp på en av verdens største fotballarenaer kan ta ledersamlingen, styremøtet, konferansen eller kick-off-arrangement til helt nye høyder. Selv for de som kanskje ikke er så fotballinteresserte, vil en slik opplevelse by på noe helt utenom det vanlige. Atmosfæren på og utenfor et stadion fylt med opp mot 90.000 publikummere er virkelig spektakulært, og man kan ikke annet enn å la seg rive med, sier Øyvind Rusten, reisekonsulent i G Travel Fotball.

Alle som har vært på fotballkamp i utlandet vet at det på ingen måte er noen selvfølge å få seter ved siden av hverandre dersom man reiser med en større gruppe. G Travel Fotball tilbyr en «sitt sammen»-garanti, dog med unntak for noen få klubber. En slik garanti kan de færreste reisebyråer skilte med i dag.

– «Sitt sammen»-garantien vår er vi stolte av. Fotballopplevelsen blir en helt annen når man får mulighet til å dele små og store øyeblikk fra spillet med gode kolleger og venner, mener Rusten.

G Travel Fotball selger fotballpakker hvor kampbilletter og hotell er inkludert, men kan også skreddersy turer etter kundens ønsker og behov. De hjelper deg gjerne med flybilletter, transport, booking av møterom, sosiale arrangementer og kulturelle opplevelser.

– Vi vet hvor de beste hotellene, med den beste servicen, ligger. Vi er til enhver tid oppdatert på gode restauranter og på hva som er verdt å få med seg av kulturbegivenheter og morsomme aktiviteter for teambuilding i storbyen. Som bedriftsleder kan du være trygg på at hele turen vil bli tilrettelagt og tilpasset reisefølgets og firmaets budsjett. Dermed kan du senke skuldrene, nyte oppholdet og heller konsentrere deg om det faglige opplegget, sier Rusten.

For mer info om fotballreisene, se www.gtravelfotball.no. Der finner du en smakebit på G Travels standard fotballpakker, men G Travel kan tilby langt flere klubber og destinasjoner på forespørsel, med eller uten reiseleder.

G Travel Fotball hjelper deg selvsagt også med individuelle fotballreiser for inntil ni personer.