– G Travel har lenge vært et godt synlig reisebyrå innen forretningsreiser. Nå ønsker vi å bli godt synlig, og et klart førstevalg, også innen ferie- og fritidsreiser, sier Görgen Carlström, leder for alle G Travel Getaway-byråene.

Den nye onlineportalen getaway.no lanseres i disse dager. Her kan du på egenhånd bestille fly, hotell, storby, charter, restplasser, cruise, alpeferier og temareiser, og søke etter de aller beste prisene og reiserutene.

– Denne portalen vil nok være en kjærkommen nyhet for alle våre forretningskunder som kjenner oss godt fra før og vet hva vi i G Travel stå for. Vi er veldig spente på mottagelsen, sier Carlström.

Han legger til at det selvsagt også vil være mulig å booke feriereisen direkte gjennom G Travels reisekonsulenter, akkurat som før.

– Det som skiller oss fra de fleste andre onlineaktører, er byråene våre, hvor det jobber dedikerte eksperter på ferie- og privatreiser som alltid står til din disposisjon. De har høy kompetanse og hjelper deg med å bestille riktig reise dersom du skulle ha behov for det, eller dersom du skulle trenge gode råd og tips underveis, sier Carlström.