– Vi valgte G Travel som vårt foretrukne reisebyrå fordi selskapet leverer et godt og oversiktlig produkt til en god pris. Løsningene sparer oss for både tid og unødvendige reiseutgifter. Dermed kan vi bruke mest mulig av ressursene våre på å hjelpe mennesker, sier Jonas Hågensen, senior kommunikasjonsrådgiver i Leger uten grenser.

Nødhjelpsorganisasjonen har som mål å redde liv og lindre nød. Leger uten grensersender ut medisinsk og ikke-medisinsk personell for blant annet å drive sykehus, klinikker og vaksinasjonskampanjer, gi fødselshjelp, krigskirurgi og mental helsehjelp til mennesker rammet av humanitære kriser.

UAVHENGIG OG NØYTRAL
– Vi arbeider etter de tre humanitære prinsippene uavhengighet, nøytralitet og upartiskhet. Det vil si at vi selv bestemmer hvor vi skal rette vår innsats, uten føringer fra for eksempel myndigheter, væpnede grupper eller medias søkelys. Vi arbeider derfor i mange såkalt glemte kriser, forteller Hågensen.

Organisasjonen tar heller aldri part i en konflikt, men jobber på begge sider av frontlinjene.

– For å sette det litt på spissen: vi bryr oss ikke om hvem som vinner krigen i Syria, vi er der for å hjelpe de menneskene som trenger medisinsk nødhjelp. De som trenger det mest skal få hjelp først, helt uavhengig av gruppetilhørighet som etnisitet, religion, kjønn og alder, sier Hågensen.

70 LAND
Leger uten grenseri Norge sender som oftest sine ansatte til hovedkontorene Paris, Barcelona, Brussel, Genève og Amsterdam før de reiser videre ut i felten. Organisasjonen er i dag tilstede i over 70 land over hele kloden.

– Leger uten grensergjør en formidabel innsats, og vi er stolte over å få denne organisasjonen med oss på laget. Vårt nye onlinesystem, G Travel Online, er tilpasset deres behov og reisepolicy, slik at de ansatte enkelt og greit kan booke sine reiser til markedets beste priser. Vi er glade for at organisasjonen valgte oss. Nå ser vi frem til å ta fatt på samarbeidet, sier Terrence Connor i G Travel.