Hun er en sånn som alle vil ha, med 25 års erfaring fra reise- og eventbransjen. Grevstad er godt vant med kjente artister i stallen. Akkurat nå står hun på hendene, for en stor bedriftskunde, på vei til Sardinia.

- Logistikk betyr alt, for et vellykket arrangement, uansett størrelse og event, sier Grevstad.

Selv har hun apper for alt. Grevinnen av Outlook navigerer med alle funksjoner på, fra Nesøya til kontoret på Løkka i Oslo - og videre ut i den store verden. Alenemoren, håndballtreneren og lederen av 17. mai komiteen, vet å utnytte teknologien for å få kabalen til å gå opp, både på jobben og privat.

Det gjelder å ha stålkontroll, når 150 personer skal på firmatur til Sardinia - eller tusen ansatte med ledsagere, gleder seg til konferansereise i utlandet. Etter fusjonen med G Travel, harGet Together et helt reisebyrå i ryggen, og syr sammen proffe opplegg for din bedrift. Alt fra styremøter til større event, i inn- og utland.

Palma eller Roma? Lytt til erfarne eventfolk, når bedriften skal ut på tur.

- Hvis logistikken svikter, blir firmaturen fort et mareritt. Alle store og små detaljer må klaffe, sier Grevstad. Hun tar det meste på strak arm, med sin årelange erfaring.

Spesielt Roma lokker mange og står høyt på ønskelisten til norsk næringsliv. Det er likevel ikke alltid like enkelt, å forflytte 300 personeri den evige stad, selv om det bare er snakk om et par kvartaler. Det er lett å gå på en logistikksmell med store grupper i Roma, sier Grevstad. Hun gir gode råd på veien, til alle som planlegger firmatur.

En destinasjon som aldri går av moten, er Palma de Mallorca.

- Denne klassiske destinasjonen har «alt» og egner seg spesielt godt for store grupper. Grei flytur, storby, uteliv, strand og flotte konferansehoteller. Kompakt og oversiktlig, sier Grevstad.

Hun er opptatt av helse, miljø og sikkerhet – og terrorfaren står dessverre stadig på dagsorden.

- Vi unngår samlinger på åpne plasser og planlegger sikkerhet på en helt annen måte, nå enn før, sier Grevstad.

For å kutte kostnader, velger stadig flere turer til tidligere Øst-Europa.

- Men vær obs på at det ikke alltid er like god flyt der, når det gjelder logistikk og infrastruktur. Det er mange eksempler på korrupsjon og flere bedrifter har blitt rundlurt på pris. Jeg kan anbefale Kroatia, dit har vi hatt mange fornøyde kunder, sier Grevstad.


FEM PÅ TOPP I UTLANDET

  1. Split
  2. Palma
  3. Budapest
  4. Amsterdam
  5. Lisboa


FEM PÅ TOPP I NORGE
:

  1. Ålesund
  2. Lofoten
  3. Tromsø
  4. Røros
  5. Lillehammer

 

Idyll på hjemmebane

Skandinaviske destinasjoner er mer populære enn noensinne. Get Together er eksperter på turer til Lofoten, Ålesund, Tromsø og alt det vakre Norge ellers har å by på, med kontorer over hele landet.

Det plinger i kalenderen.Sønnen Kristoffer (10) skal på både fotball- og håndballkamp. Også datteren Julie (14) har fullt program. Barna er «vokst opp» i eventverdenen. Logistikken er vel så viktig på hjemmebane. Det kommer godt med at mamma Grevstad har full kontroll, på alle arrangementer 

- Uten en velvillig familie, hadde jo dette aldri gått, sier Benedicte og legger til:

- Livet er som et stort event, fylt med små og store opplevelser. Nettopp det å lage unike opplevelser for våre kunder, er det som driver oss, sier hun.

Skal bedriften ut på tur, kan det også være greit med litt assistanse. Det er mye som skal ordnes. Alt fra flybilletter, hotell og busser, til teknikk, innhold, artister, lokaler og restauranter. Hvem har allergier, forresten?

Investerer du i en proff eventarrangør, går firmaturen på skinner. Hva med en miljøvennlig togtur til Stockholm, neste gang?

- Vi ordner alt, uansett hvor dere vil reise, sier Benedicte Grevstad, avdelingsleder i Get Together.

Tekst: Anita Fleime-Dahl