- Helt fantastisk! Dette viser at det nytter å mase, jubler Skindlo, teamleder i G Travel Getaway i Bodø.

Kundene hennes har etterspurt en direkterute fra Bodø til Spilt i Kroatia i en årrekke, og Skindlo har sørget for å formidle dette ønsket videre til Apollo-sjef Erik Haug hver gang de to har møttes eller snakket sammen over telefon.

- Han har sikkert blitt litt lei, ler Skindlo, men det er langt fra tilfelle. Apollo-sjefen er glad for at hun aldri har gitt opp, og roser Skindlo for hennes standhaftighet.

- Lokale folk som brenner for noe er kjempeviktig, og det er få som har brent så mye for et reisemål som Marianne, sier Haug.

Utfordringene med en direkterute fra Bodø til Split har vært flykapasitet, samt å skaffe landingsmuligheter på en destinasjon som har blitt meget populær blant nordmenn de siste årene.

- Jeg har ikke turt å fortelle henne noe før begge deler var i boks, smiler Haug.

Og smile gjør også Skindlo, som nå altså har fått en helt ny destinasjon å selge.

I perioden 27. juni til 8. august neste år vil Apollo tilby flyvninger fra Bodø Lufthavn til Split hver eneste onsdag. Det ser Skindlo frem til.

- Alle feriekonsulentene hos oss har nylig vært i Kroatia og blitt godt kjent med, så vi vet akkurat hva som passer til hvem. Nå gleder vi oss veldig til å hjelpe kundene våre med å sikre seg drømmeferien, sier hun.