– Med Get Together ønsker vi å skape mer helhetlige reise- og eventløsninger for små og store kunder innen privat og offentlig sektor, da vi ser et økt behov for dette i markedet nå, sier administrerende direktør i Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen.

Mange virksomheter vil gjerne ha hjelp til å planlegge eventer som inkluderer både reise, overnatting, møter og underholdning. De legger gjerne mye penger i kjente foredragsholdere og opplevelser, fordi de ønsker å skape varige minner for sine kunder og ansatte.

– Med Get Togethers unike spisskompetanse kan vi nå bruke egne ressurser på å skreddersy mer komplette og bredere opplegg for kundene våre. Med andre ord trenger vi ikke lenger å hyre inn eksterne aktører i løpet av prosessen. Dette vil by på store besparelser, også for deg som kunde, påpeker Wåge-Lorentzen.

Get Together kan arrangere alt fra teambuilding for 10 personer, til store konferanser og eventer for over 2000 mennesker. Kjeden besørger booking av fly, hotell, møterom og underholdning, men også konseptutvikling, rådgivning, budsjettering og gjennomførelse.

– Vi starter alltid med et møte med kunden for å kartlegge behov og ønsker. Vi spør hva de har vært med på før, hva de ønsker annerledes nå, hva målet er, hvor i verden de vil, og om de vil ha urban eller landlig atmosfære, høyfjell eller sol og bad, forteller Wåge-Lorentzen.

Neste skritt er å foreslå et par destinasjoner, og her kommer Get Togethers kanskje aller viktigste oppgave:

– Vi skal med vår erfaring og kompetanse være rådgivere. Vi skal rett og slett hjelpe kundene ta det beste valget. Deretter går vi i gang med å planlegge de store linjene sammen, men også de små og viktige detaljene, som valg av vin og mat, og valg av budskap og foredragsholder,sier Wåge-Lorentzen.

Get Together har i dag 42 ansatte fordelt på kontorer over hele Norge: I Kristiansand, Arendal, Oslo, Ålesund, Trondheim, Alta og Sandefjord. Kjeden får også et kontor i Stockholm.

Se mer på www.gtogether.com.