I slutten av oktober startet Air France og KLM et code-share samarbeid med det indiske flyselskapet Jet Airways. Rutene som først og fremst vil gjelde i avtalen er Chennai via Paris og Bangalore via Amsterdam. De reisende vil kunne opptjene Flying Blue miles på alle code-share flyvningene.

I tillegg åpnet KLM direkterute til fra Amsterdam til Mumbai med tre ukentlige flyvninger fra og med den 29. oktober. Flyvningen går fra Amsterdam mandager, torsdager og søndager. 

FORTALEZA
3. mai 2018 åpner KLM ny rute mellom Amsterdam og Fortaleza i Brasil med Airbus A330-200, hver torsdag og søndag. Fra og med 2. juli 2018 utvides ruten med en ekstra flyvning på mandager.

Air France KLM sin partner, GOL, vil samtidig tilby videre forbindelse til store byer i nord- og sørøst-Brasil, så som Belem, Manaus, Natal, Recife og Salvador. I fremtiden vil flyvninger fra Fortaleza med Air France/KLM og GOL øke ytterligere.

Fortaleza

Fortaleza i Brasil


FLYING BLUE KREDITTKORT
KLM lar deg opptjene Award Miles raskere ved å benytte deg av Flying Blue kredittkort. En ytterligere fordel med å benytte kortet er at du forlenger gyldigheten av dine Award Miles når du benytter kortet minst en gang i måneden. Kortene finnes i Classic og Premium. Les mer her: https://www.resursflyingblue.no