– Gjett om vi gleder oss! I sesongåpningen av Premier League braker det løs mellom Arsenal og Leicester. Arsenal har forsterket seg betraktelig i sommer, og det gjelder for så vidt også for alle de andre lagene helt i tet, samt flere av lagene som er ventet å havne lenger nede på tabellen. Så alt i alt ligger det an til den mest tette og spennende sesongen noensinne, forteller Øyvind Rusten i G Travel Fotball.

Sesongstart i spanske La Liga, italiensk serie A, og tysk Bundesliga er neste helg. Også her er det ventet mye fotballspenning.

– Ett lag jeg vil trekke frem er den gamle giganten AC Milan, som på nytt har en spillerstall som kan utfordre de aller beste. Da blir det plutselig interessant med fotballreiser til mektige San Siro i Milano, hvor vi selvsagt kan tilby skreddersydde fotballpakker. Vi har i det hele tatt fotballpakker til alle de store italienske klubbenes hjemmekamper, påpeker Rusten.

I Spania er det ventet å bli et nytt rotterace mellom Real Madrid og Barcelona, og en fotballreise til Madrid eller Barcelona kan Rusten trygt anbefale alle, uansett grad av fotballinteresse.

– Det samme gjelder for fotballreiser til Tyskland hvor man finner en fantastisk og helt unik stemning på tribunene. Nytt av året er at vi kan tilby alle hjemmekampene til Hertha Berlin, der norske Per Ciljan Skjelbred og Rune Jarstein spiller, sier Rusten.

Fransk Ligue 1 startet opp forrige helg. Her blir det spennende å se om PSG kan gjenerobre tittelen med tidenes dyreste fotballspiller, Neymar, på laget. G Travel har fotballpakkene også til alle PSGs hjemmekamper.

– Noe for enhver smak med andre ord. Men merk deg følgende! Kampene mot slutten av sesongen er de som kan bli de mest avgjørende og mest severdige. Dersom du kan tenke deg å se en av disse, lønner det seg å være tidlig ute, da billettprisene bare vil stige i pris ettersom kampdato nærmer seg, sier Rusten.

Alle G Travels forretningskunder får for øvrig 200 kroner i rabatt per person ved booking av fotballreiser. Rabatten gjelder også de i reisefølget.

Fotballpakkene til Serie A og Ligue 1 lastes opp fortløpende. Om du ikke finner kampen du er interessert i på G Travel Fotballs hjemmeside, så ta kontakt. Vi fikser det aller meste!