Ekspansjonen omfatter blant annet introduksjonen av verdens lengste flyrute mellom Doha og Auckland på New Zealand. I tillegg lanseres nye ruter til blant annet Chiang Mai og Krabi (Thailand), Seychellene, Windhoek (Namibia) og Lusaka (Zambia).

Vokser i Skandinavia: Qatar Airways vokser i Skandinavia. I dag flyr selskapet to ganger om dagen fra København, 13 ganger i uken fra Stockholm og daglig fra Oslo. I løpet av en normal uke går det 34 flyvninger mellom Doha og Skandinavia. Fra 10. oktober starter Qatar Airways å fly til Helsinki.

Ruten Oslo-Doha-Singapore blir operert av to av de nyeste flytypene på markedet – henholdsvis B787 Dreamliner og A350 – noe som gjør reiseopplevelsen ombord på Qatar Airways til en av de beste på denne ruten. Qatar Airways er global lanseringskunde for A350, en av de letteste flytypene på markedet som har 25 prosent lavere karbondioksidutslipp sammenlignet med nåværende generasjons fly i sin kategori.

Nye destinasjoner i Australia: I vår lanserer Qatar Airways to nye destinasjoner i Australia: Sydney-ruten ble åpnet allerede 1. mars og Adelaide følger etter 2. mai. Fra før flyr Qatar Airways til Melbourne og Perth.

Reiser med Qatar Airways inkluderer alltid mat og drikke ombord, individuelle skjermer med stort utvalg av underholdning, setevalg, online check-in (åpner 48 timer før avreise) og bagasje (30 kg i Economy, 40 kg i Business Class). Qatar Airways installerer Wi-Fi på alle flytyper, med unntak av A330. De første 15 minuttene er gratis.

Ta kontakt med ditt firmas lokale G Travel-representant for mer informasjon om hvilke avtaletyper som kan tilbys.