Flyselskapet lanserer i disse dager SAS For Business, et nytt og forbedret bedriftsprogram. Det nye konseptet, som fra og med 1. juni erstattet SAS Credits, har blitt til etter tilbakemeldinger fra SAS’ bedriftskunder.

Målsettingen har vært å gjøre det enklere å bestille og minimere reiseadministrasjonen, for dermed å forbedre reiseopplevelsen helt fra start.

- Våre kunder skal ha mottatt informasjon fra SAS om endringen, men siden svært få har gitt beskjeden videre til oss, vil vi aktivere rabattkoden for alle Basic-kunder. På den måten vil SAS for Business-rabatten automatisk trekkes fra. Dette er en prosess som er påbegynt, og som vil utføres fortløpende. For kunder med Selected-avtale, er vi avhengig av informasjon om unik rabattkode for at rabatten skal gjelde, sier Terje Olsen, operasjonelt og kommersielt ansvarlig i G Travel.

SAS endrer fra SAS Credits bonuspoeng til direkte rabatt med to ulike nivåer.

Selected: (+SEK 1 mill SK rev/year)
6 prosent rabatt i Business og Plus
2 prosent rabatt i Go
Om du ønsker en avtale ta kontakt med ditt lokale reisebyrå. 

Basic:
2 prosent rabatt i Business og Plus
1 prosent rabatt i Go

SAS Credits vil fases ut i løpet av året. Den siste dagen for oppsamling er 30. juni 2018. Uttak av opptjente SAS Credits er mulig frem til 31. desember 2018.