– Vi kan seile uten utslipp og uten støy, og vi skal sette minst mulig miljøavtrykk slik at også de som kommer etter oss kan få oppleve dette, sier Johanna Hansli, Sales Manager Europe i Havila Kystruten.

Ombord i det norskeide selskapets skip, skal gjestene få det beste Norge har å by på, også når det gjelder møbler og interiør. Gjestene får spise, hvile og sove i norsk kvalitet. Lugarer og suiter om bord i de nye skipene er store og komfortable med interiør der materialer og farger speiler norskekysten skipet seiler i.

Uten utslipp og uten støy
Havila Kystruten har de mest miljøvennlige passasjerskipene på ruten langs norskekysten, med blant annet verdens største batteripakker for nye skip.

Det betyr at du kan seile stille og rent, uten utslipp og motordur, gjennom de vakre norske fjordene. Havila Kystruten har tenkt grønt fra første ideskisse. Selskapet vil holde frem med grønn drift både av skip og hotell.

- Vi ser frem til å komme i gang med vår operasjon og er glade for vårt samarbeid med G Travel og ser frem til å ønske deres kunder velkommen om bord fra høsten 2021, sier Hansli.