- Vi hadde en kjempeflott tur, perfekt organisert og gjennomført, med kunder som fikk en opplevelse de sent vil glemme, sier salgssjef Gunnar Veraas i Carlsen Fritzøe Handel.

Byggevarespesialisten har tradisjon for å reise med de største kundene på fagseminar en langhelg i året, med G Travel som teknisk arrangør. Denne gangen foreslo G Travel å reise med Royal Caribbeans splitter nye Harmony of the Seas, et 362 meter langt skip med plass til 6780 passasjerer og et mannskap på 2300.

- Vi likte både ideen om verdens største cruiseskip og tanken på at kundene våre fra byggebransjen skulle få oppleve et nylig ferdigstilt og enormt stort byggeprosjekt, sier Veraas.

G Travel organiserte reisen fra Kristiansand til Roma for 150 personer, fordelt på tre reiseruter med ordinære rutefly, sørget for kjapp innsjekk på skipet, og booking av konferansefasiliteter, mat og show om bord for alle gjestene.

- Vi hadde en nydelig tur, fra Roma via Napoli til Barcelona, på et spektakulært skip. Fagseminaret gikk etter planen, og vi brukte kveldene til å se musikalen Grease og et fantastisk isshow. Ellers er jo skipet spekket med muligheter som hver enkelt utforsket på egen hånd, sier Éva Lango Thorbjørnsen i G Travel.

Tilbakemeldingene fra Carlsen Fritzøe og kundene deres var meget gode.

- Vi er svært fornøyd med teknisk gjennomføring av selve turen og hele prosessen fram mot avreise. Invitasjonen gikk ut til kundene våre allerede i november i fjor, og turen ble fulltegnet med venteliste i løpet av to dager. Vi har kjent forventningene stige og sett antallet henvendelser øke jevnt fram mot avreise. Folk var utrolig godt fornøyd. Jeg tipper mange av dem skal på cruise igjen snart, sier Veraas.