G Travel ordner både dagsarrangementer og større arrangementer for grupper på over ti personer. Det kan være firmaturer, blåturer, konferanser, kurs, ledersamlinger eller rett og slett en hyggetur med vennegjengen eller klubben.

- I våre gruppeavdelinger syr vi sammen komplette pakker basert på kundenes ønsker, behov og budsjett. Vi ordner alt fra flybilletter, overnatting, transport og måltider, til ulike aktiviteter, konsertbilletter, sightseeing med guide, leie av telt og lydanlegg. Vi gjør alt vi kan for å etterkomme kundens ønsker, forteller gruppekoordinator for G Travel Group & Meeting i Ulsteinvik, Perny-Ann Nilsen.

Kunder kan spare mye tid og penger på å overlate oppgaver til G Travels dedikerte og erfarne reisekonsulenter, fremfor å saumfare internett i timevis på egenhånd. G Travel har et stort, globalt nettverk av utvalgte og seriøse samarbeidspartnere og underleverandører som kan tilby gode avtalepriser. Disse sitter på førstehånds lokalkunnskap til din destinasjon, noe som er med på å kvalitetssikre arrangementet.

- En annen fordel ved å bruke G Travels gruppereiseavdeling er at dersom det skulle oppstå noe uforutsett på turen, så ordner vi selvsagt opp. G Travel står nemlig ansvarlig overfor gruppa som helhet, men også overfor alle tjenesteleverandører. Med oss skal de reisende slippe å bekymre seg for komplikasjoner. Kundens sikkerhet er alltid vårt hovedfokus, sier Nilsen.