- Travel Clearing er utviklet for å gjøre livet enklere for deg som reiser mye i jobbsammenheng. Men ikke bare det. Løsningen forenkler også arbeidshverdagen for regnskapsavdelingen som skal håndtere alle kvitteringene og bilagene dine etter at du har kommet hjem fra reisen, sier Kyrre Skoge, salgs- og markedssjef i Travel Clearing Norge/Danmark. 

Travel Clearing kobler sin innovative betalingstjeneste opp mot reisekontoen i bedriftens kredittkortselskap og mot G Travel Online, slik at ansatte på jobbreise kan bestille og betale for både fly, hotell og leiebil uten å bruke eget kredittkort, og uten å ta vare på en eneste kvittering.

Reisekontoen blir altså som et «kredittkort uten kort», eller en kvitteringsfri betalingsmetode om du vil. 

Skoge forklarer:

- Hver gang du bestiller en flyreise, et hotell, en leiebil eller noe annet gjennom G Travel eller en app, betaler du med bedriftens reisekonto via din egen brukerprofil. Alt som bookes får en kode med alle nødvendige data som navn, avdeling, kostnadssted og eventuelt prosjektnummer, og moms er korrekt ført.

- Kodene med informasjon føres direkte inn i en elektronisk samlefaktura fra banken, og denne legger seg i bedriftens regnskapssystem. Dermed blir kvitteringer, bilag og reiseregninger overflødige, sier han.

AUTOMATISK MOMSREFUSJON
Travel Clearing betalingstjeneste kommer med en rekke tilleggsfunksjoner, som momsrapporter med referanser helt ned til original kvittering, dersom regnskapsavdelingen har behov for dette ved revisjon. Bedriften kan også få tilbake moms på hotellovernatting i utlandet, uten å løfte en finger. Alt går automatisk og momsrefusjonen utbetales samlet en eller flere ganger i året. 

- G Travel valgte å ta i bruk Travel Clearing i 2019, nettopp på bakgrunn av et ønske om å redusere sine kunders administrasjon av reiseregninger. G Travel har vært utrolig flinke til å sette seg inn i systemet vårt, og til å snakke varmt om betalingsløsningen. Dette er et samarbeid vi setter stor pris på, sier Skoge.

Også G Travel er fornøyd.

- Det er lett å sette pris på samarbeidspartnere som gjør hverdagen for våre kunder enklere. Travel Clearing gjør nettopp det, sier Martin Müller-Andersen, Sales & Client Development Manager i G Travel.