- Vi er svært fornøyd med å vinne denne avtalen i konkurranse med de største reisebyråkjedene i Norge. Å få SpareBank 1-alliansen som kunde, er et kvalitetsstempel, sier Terje Olsen, operasjonelt og kommersielt ansvarlig i G Travel.

Avtalen med SpareBank 1-alliansen omfatter 7000 ansatte i 15 selvstendige banker og finansinstitusjoner fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord. Som reisebyrå og reiserådgiver vil G Travel bidra med kunnskap, analyser og markedsledende teknologi for å redusere reisekostnadene.

SpareBank 1-alliansen la vekt på pris og løsninger i sin vurdering av de mange tilbudene som kom som et resultat av forespørselen.

- Gode løsninger og konkurransedyktig pris ble avgjørende. Vi har fått et godt førsteinntrykk av G Travel og en god start på samarbeidet. De ansatte opplevde overgangen som smidig. Online-løsningen til G Travel er enkel og intuitiv, sier innkjøpskonsulent Marianne Falao i SpareBank 1.

SpareBank 1-alliansen stiller høye sikkerhetskrav til sine leverandører, og har i anskaffelsesprosessen forsikret seg om at G Travels rutiner og systemer innfrir disse kravene.

- Vi opplever SpareBank 1-alliansens valg av leverandør som en bekreftelse på at G Travel, gjennom en kombinasjon av kompetanse og fremtidsrettede tekniske løsninger, ligger i forkant av markedet, sier Terje Olsen.