CRUISE FRA BARCELONA TIL SINGAPORE
Opplev noen av verdens vakreste destinasjoner med Royal Caribbeans revolusjonerende nye skip Ovation of the Seas på en fantastisk reise fra Barcelona til Singapore. Vi lover deg minner for livet fra destinasjoner som Barcelona, Aten, Suezkanalen, Dubai, Jordan, Oman, India, Malaysia og Singapore. 
Les mer om cruise med RCCL

SVALBARD OG ISBJØRNER MED HURTIGRUTEN
Opplev det makeløse arktiske landskapet med majestetiske fjell, dype fjorder og isbreer. Nord for Polarsirkelen skinner midnattssolen, som gir lange dager og lyse netter. Hvis du er ekstra heldig får du se Kongen av Arktis; isbjørnen. Akkurat nå får du opptil 25 prosent rabatt på turen til Svalbard og andre Explorer-cruise med Hurtigruten. 
Les mer om reisen med Hurtigruten

SYKKEL I TOSCANA
Finnes det en bedre måte å oppleve skjønnheten i Toscana enn fra setet på en sykkel? En blanding av on- og off-road sykling venter deg på en tur gjennom noe av det mest fantastiske, men utfordrende, landskapet du kan finne i Italia. Utforsk vakre fjellbyer og flotte innsjøer, og få muligheten til å nyte de varme kildene. 
Les mer om sykkelferie i Toscana

DIN FERIEDRØM
- Vi har masse gode ideer til akkurat den reisen du ønsker deg. Ring oss da vel, så skreddersyr vi din feriedrøm sammen med deg, oppfordrer Lena E. Bjørklund i G Travel Getaway.