- Getaway er for deg som vil bort fra hverdagen. Vi hjelper deg med enkle eller kompliserte reiser, som du drar på alene eller sammen med andre. Stikkordet er skreddersøm. Vi lager akkurat den reisen du har lyst på, og prøver gjerne å legge inn litt mer enn du hadde forventet, sier Lena E. Bjørklund, leder for feriesatsingen i G Travel.

G Travel Getaway har dedikerte eksperter på feriereiser.

- Bruk oss for å booke en ferie du selv har begynt å planlegge, eller fortell oss hva du drømmer om å oppleve, så finner vi ut hvor du bør reise og hva du bør gjøre. Vi kan i alle tilfeller gi deg gode råd som vil gi deg en bedre ferieopplevelse, sier Bjørklund.

Mange bruker mye tid selv på å finne flybilletter, hotell og aktiviteter når de skal på ferie. Alternativene er så mange at tilbudet kan virke uoversiktlig.

- Du kan fort bruke mange kvelder på å lete. Tar du en telefon til oss kan du bruke fritiden på noe hyggelig, mens vi fikser hele reisen for deg, sier Bjørklund.

Ved å bruke G Travel Getaway får du umiddelbart hjelp dersom noe uforutsett skjer. Og du er omfattet av pakkereiseloven, noe som gir deg flere rettigheter enn ved enkeltbestillinger.

- Vi gir deg en større trygghet for at du får valuta for pengene når du er på ferie, sier Bjørklund.