Kjære kunder

Vi befinner oss alle i en situasjon verden aldri har sett maken til. Våre ansatte arbeider 24 timer i døgnet for å få kunder hjem til Norge og håndtere endringer og avbestillinger. Ventetiden for å snakke med en reisekonsulent på telefon vil dessverre være lenger enn vanlig. Vi minner om at de bestillinger som er gjort i G Travel online, kan endres og avbestilles både online og i app. 

Når både Norge og en rekke andre land ser seg nødt til å stenge flyplasser og grenser rammer dette reiselivsnæringen og oss som reisebyrå hardt. Det innebærer dessverre at vi i neste uke permitterer mange av våre dyktige ansatte på ubestemt tid.

Vi forsøker å opprettholde servicenivået på alle byråene med redusert bemanning. Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer for å redusere smittefaren og ber om forståelse for at våre byråer holder dørene stengt for besøkende. Vi er selvfølgelig alltid tilgjengelige på telefon og e-post.

G Travel er, i likhet med mange av dere, i en særdeles krevende situasjon som krever drastiske tiltak. Allikevel er vi sikre på at når krisen er over så vil vi sammen ha funnet ny styrke og gjenoppta full reisevirksomhet.