Kunden var henrykt. I strålende vær med sol fra skyfri himmel fikk 148 fornøyde deltagere oppleve det beste av det beste som Ålesund og Sunnmøre har å by på. Absolutt alt klaffet. Dette var virkelig et drømmeprosjekt for oss, sier Kristin Eiken Marø, teamleder for Get Together i Ålesund.

Samlingen begynte med velkomstfest på bryggekanten utenfor hotellet i Ålesund, etterfulgt av en konferanse for partnere dagen etter. Ledsagerne fikk bli med en historisk passasjerbåt inn gjennom vakre Hjørundfjorden, for deretter å spise lunsj på en gård i en dal hvor det var rigget til intimkonsert ute på tunet.

LUNSJ PÅ EN HOLME
Kvelden avsluttet vi med et event for alle deltagerne ute i havgapet, mens det på dag tre vanket båttur ut til Søre Sunnmøre og en lokal restaurant som ligger på en liten holme. Returen ble nøye planlagt slik at gruppen fikk tid til en liten sightseeing ved Alnes Fyr- og Opplevelsessenter med lett servering,sier Eiken Marø.

Samlingen ble avsluttet med fest i en nedlagt tranfabrikk, som overlevde bybrannen i 1904, teatralsk underholdning og nydelig solnedgang.

Det er lett å la seg begeistre av de flotte omgivelsene i Ålesund og på Sunnmøre. Men med det uforutsigbare klimaet vi har her, er det selvsagt viktig å planlegge aktiviteter og eventer som egner seg like godt inne som ute. Med god lokalkunnskap og løsningsorienterte samarbeidspartnere gjør vi i Get Together dette mulig, forteller Eiken Marø.

BEKYMRINGSFRITT
Både deltakere og ledsagere fikk i forkant av samlingen tilsendt et nettbasert program på mail som alle hadde mulighet til å lese av på sin mobil. Skreddersydd påmeldingssystem gjorde det mulig for prosjektleder å ha stålkontroll på hvem og hvor mange som var registrert til de ulike aktivitetene, og hotellene hadde full oversikt over bookinger og endringer gjennom nettbaserte lister.

Logistikken gjorde det hele til et bekymringsfritt arrangement for oppdragsgiver, som ikke kunne få takket oss nok da arrangementet var over, sier Eiken Marø.

Kundens administrerende direktør sparte ikke på superlativene og uttalte: - Denne samlingen stod til terningkast 6!