Feststemte deltagerne ble delt inn i åtte tilfeldige lag, slik at alle fikk anledning til å bli bedre kjent med kolleger de kanskje ikke kjente så godt fra før.

Hvert lag fikk utdelt et nettbrett hvor ulike poster rundt omkring i Sandefjord sentrum var markert på et interaktivt kart med poeng i varierende størrelsesorden. Og så gikk startskuddet.

Kontrollsentralen kunne med begeistring følge lagene dels vandre, dels løpe rundt på skattejakt i Sandefjords gater. Alle på søken etter godbiter i form av vått eller tørt, kjente eller ukjente råvarer.

En suksess
– Det var alt fra ølsmaking til «gjett hvilken fisk du nettopp har smakt på». Men det aller morsomste ble nok malerioppgaven. For denne gjengen var nemlig i besittelse av en solid porsjon kunstneriske evner. Firmaets verdier og visjon ble behørig festet til lerretet på en kreativ måte, og det selvlagde kunstverket er lovet en sentral plass på kontoret i ettertid, forteller Marianne Reistveit i Get Together Sandefjord.

Komplett avrundet kvelden med et beach party på Brygga. Her bugnet det av middelhavsmat og paraplydrinker, etterfulgt av premieutdeling og billedkarusell fra løpet.

 Tidenes beste firmafest, er blant tilbakemeldingene vi har fått fra våre ansatte, forteller presseansvarlig i Komplett, Kristin Hovland.

– «Smak av Sandefjord» ble et kreativt og spennende opplegg. En suksess som virkelig frister til gjentagelse. En stor takk til Get Together for et strålende samarbeid, sier hun.

Oppdag ukjente perler
«Smak av» er et gjennomarbeidet konsept som Get Together har arrangert i flere år.

- «Smak av» kan gjennomføres og skreddersys den enkelte kunde hvor som helst i landet, eller i utlandet hvis kunden ønsker dette, sier Marianne Reistveit, daglig leder i Get Together Sandefjord.

«Smak av» egner seg best til større grupper på mellom 50 og 200 personer. Get Together kan lage eventet som en skattejakt, et rebusløp eller et «escape game».

– Det mest vellykkede er når oppgavene utarbeides i samarbeid med kunden. Og et lokalt tilsnitt bidrar til å høyne opplevelsen. Da kan man lære litt om stedet man er på, eller man kan oppdage ukjente perler i egen hjemby, sier Reistveit.

Har du lyst til å arrangere «Smak av» selv? Ta kontakt med Get Together for en uforpliktende samtale.