- Fjoråret bød på mye: ISO-resertifisering, en rekke nye prosjekter og reforhandling av store leverandøravtaler. Men det største skjedde like før jul, da vi vant vår største avtale noensinne. Avtalen bekrefter G Travels posisjon som ledende innen reiselivstjenester i Norge, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen i G Travel.

G Travel ble valgt som en av to leverandører til Staten, som har samlet sine kjøp av reiselivstjenester. Avtalen omfatter 182 offentlige etater og institusjoner, blant dem høyskoler og universiteter, departementer, fylkesmenn, veivesenet, politiet, domstoler og mange, mange flere.

- Avtalen gir oss en betydelig større markedsandel i offentlig sektor, noe som vil bidra til vekst i 2018. Vi forventer også et sterkere privatmarked fremover. Næringslivet går generelt bedre, og det gir utslag også i økt reisevirksomhet, sier Hansen.

G Travel har allerede sikret seg en større del av markedet. I 2017 ble det tegnet nye avtaler verdt 1,2 milliarder kroner.

- Et klart tegn på at vi er helt i front både på løsninger og priser, sier Hansen.

Han mener selskapet er godt skodd for fremtiden.

- Vi har valgt å satse på kompetanse, på smarte hoder, som kan hjelpe kundene løse den kompliserte reisen. Alle kan få folk fra Oslo til Trondheim, vi kan mye mer. I løpet av året lanserer vi en ny online booking-løsning som vi har utviklet selv. Det er menneskene i G Travel som utgjør forskjellen og verdien for kundene våre, sier Hansen.