- Vi har arrangert mange uforglemmelige gruppeturer opp igjennom årenes løp, men mini-filmfestivalen i Cannes er absolutt en av våre høydare, forteller Eva Thorbjørnsen ved G Travels gruppeavdeling i Kristiansand.

Alt var planlagt i detalj, helt ned til invitasjonen med bilde av Cannes og en rød løper som førte til selve filmbyen.

- Vi sendte avgårde 150 kolleger med følge på denne turen. De bodde på et nydelig hotell på Promenade de la Croisette. Weekendoppholdet ble innledet med middag på stranden under den klare stjernehimmelen. Levende lys og lyden av bølgeskvulp gjorde stemningen helt magisk, sier Thorbjørnsen.

10 frisører og fem make-up-artister ble hyret inn lørdag formiddag, før den store gallamiddagen. Damene koste seg med champagne og jordbær, mens de ble forvandlet til vakre filmstjerner. Og mennene fikk smake på lokal vin hos munkene på øya St. Honorat.

- Senere på dagen ble reisefølget eskortert til Villa Le Park Mougains. Villaen ligger i en fantastisk anlagt hage med park. Sentralt i hagen er et basseng med springvann som skifter farge. Ved ankomsten stod paparazzifotografene klare og tok bilder av gjestene i det de ankom den 15 meter lange, røde løperen. Charlie Chaplin var på plass og Marilyn Monroe også. De underholdt, sammen med en DJ, og sørget for god stemning under gallamiddagen, forteller Thorbjørnsen.

Søndag ble oppholdet avsluttet med tur til den lille fjellandsbyen Èze, og fyrstepalasset i Monaco som ligger majestetisk til på en klippe. Luksuriøse biler og yachter ble beskuet i Monte Carlo, og det ble selvsagt satt av litt tid til middag og shopping.

- Kunden vår var kjempefornøyd. De ga arrangementet toppkarakter ved hjemreise, sier Thorbjørnsen.